Hur man bär blom tryck på hösten

 

1.

Leta efter ett blommigt tryck som har populära färger för höst. Purpur, brun, röd, svart, vit och apelsin är alla höstfärger som lätt kan användas i floraler. På sommaren och våren kan du bära mångafärgade blommor, men du vill inte ha det för höst. På hösten vill du ha två eller tre färger i ditt tryck. Så, orange, lila och brun eller svart, röd och vit skulle De färre färgerna desto bättre.

2.

Välj stora, djärva utskrifter. Utskrifterna borde inte vara de små blommorna på sommaren. Om blommorna går in i varandra, så är det bättre, du vill ha ljusa färger också. De borde vara stora och iögonfallande.

3.

Par blommigtryck med ett matchande fast material. Om du har på sig en blomskjorta, välj byxor eller en kjol som kompletterar den. Färgade jeans kan enkelt matcha en blommig trycktröja.

4.

Kliv ut att du ser bra ut, du är snygg och du är redo för höst. Om du tror att det blir coolt, förbered dig med en solidfärgad tröja, jacka eller ett par byxor eller leggingar (om du har på dig en kjol).

Tips och Varningar

  • Blomstreta klänningar som har ett band runt midjan i mörk färg gör att midjan ser mindre ut. Om du kommer med en tröja, försök att få den att matcha bandets färg. Om du vill betona din midja i en lös flytande outfit, koppla ihop ett bälte som matchar färgen på en av blommorna i ditt blommönster. < / li> Blomningar är ett ovanligt mönster för höst och det kan vara knepigt att dra av en smickrande look. Men i några få enkla steg kan du bära blommigtryck under hösten och se ganska och bekvämt ut.