Hur man bär genomgående kläder i offentliga som Rose McGowan

 

1.

Välj rätt plats. Rose McGowan hade sin genomskinliga klänning till en MTV-händelse där vågiga och ovanliga modeuttalanden förväntas och uppmuntras. Klänningen skulle ha varit olämplig vid en välgörenhetshändelse, men den var perfekt för en prisupplaga.

2.

Välj en kroppsdel. Om du inte vill gå igenom helt som Rose McGowans klänning, försök ha på dig bara en genomskinlig bit som accentuerar en del av din kropp som ser bra ut. Om du är särskilt stolt över din byst eller har stora ben, ha en genomskinlig blus eller kjol som visar dem utan att du känner dig för utsatt.

3.

Gör säker på att den passar. En dristig genomskinlig outfit måste passa perfekt för att se rätt ut, så se till att dina genomskinliga kläder är exakt anpassade till din kropp. Det kommer att visa upp de delar av din kropp som du vill visa och se till McGowan parade hennes genomskinliga klänning med stora klackar, matchande smycken och perfekt skarpt hår, vilket gör det till en helt outfit istället. av bara en chockerande klänning. Komplettera hela din outfit med rätt tillbehör så att du är elegant och vågad samtidigt.

5.

Var orolig. Förtroende är nyckeln när man bär genomskinliga kläder i allmänhet, eftersom du 'bokstavligen sätter dig själv på skärmen för att alla ska se. Fira dina brister och vara stolta över din kropp. Förvänta dig några stjärnstjärnor, gasps eller kommentarer, men låt dem inte komma till dig. Var stolt över dig själv och ditt mode uttalande och håll huvudet högt.

Rose McGowan är en begåvad skådespelerska som har uppträtt i både filmer och tv-serier, men hon är också känd för att ha på sig en helt genomskinlig klänning till 1998 Video Music Awards. Behöva konsten att ha på sig genomskinliga kläder offentligt gillar den här orädda kändis genom att välja rätt mötesplats och ha massor av självförtroende.