Hur man byter hår för permer

 

1.

Läs alltid tillverkningsanvisningarna i den perm-rutan du valt.
Börja med att shampooa håret med ett klargörande schampo och skölj. Använd inte balsam eftersom det här kommer att förhäda håret för mycket och orsaka att bindningarna i permet inte tar det ordentligt. Om ditt hår är långt och svårt att kamma ut, kan du behöva använda en ledighet i balsam eller förpackning som finns i perm-rutan. Handduk torrt hår jämnt.

Nästa måste du veta slutet titta på din stil .. ex. Spiralkrullning, kropp, lös kröning .. Välj en stångstorlek enligt vilken se din gå för. Börja med att snitta håret över huvudet från örat till örat som ett huvudband. Använd ett klipp för att säkra bakdelen och behåll kontrollen över de sektioner du ska arbeta med först.

3.

Dela den 1: a stora 1/2 i 3 sektioner. Använd din kam för att göra den första delen av delen ovanför högra ögat mot pannan. gör samma typ av avstånd ovanför vänstra ögat och du har den 1: a sektionen att sätta ihop. Klipp sidorna i 2 separata sektioner. Den första delen heter MOHAWK-avdelningen.

4.

Stå bakom personen och börja med att göra en horisontell del ca 1/4 till 1/2 tum tjock och kamma ut alla knutar till ändarna. Ta ett permanent slutpapper och placera papperet bakom hårsektionen. Ta ett annat papper och placera papperet på samma sätt men framför hårsektionen och skjut de 2 papperna upp i hårsnittet tills hårändarna är täckta av papperet. Var noga med att inte låta någon haor falla ur papper. Detta kommer att garantera ett fast jämnt curl mönster. Ta en stav och placera stången på toppen av hårsektionen och börja rulla mot dig långsamt och jämnt tills du rullar hela sektionen till hårbotten. Drag stångens band över stången och fäst. Stången ska vara säker men inte tätt. Det borde vara på plats men kan fortfarande rocka fram och tillbaka lite.

5.

Fortsätt tills du når cirka 1 tum från smällen och gör samma steg förutom att stå framför håret sätta in bang-området foward. Detta kommer att lindra spänningen från bangområdet och eliminera hårbrott.

6.

Fortsätt att byta de 2 nästa sektionerna på samma sätt, men stavarna går nedåt.
Toppen är nu klar och vi kan flytta till baksektionerna.

7.

Separera baksidan 1/2 i 3 likartade sektioner och följ samma förpackningsinstruktioner .
Kom ihåg att hålla jämna spänningar men inte dra håret alls!

8.

Lätt dimma huvudet med en sprayflaska för att säkerställa att permet absorberar jämnt in i varje hårsträng.
Använd bomull och vasilin runt huden för att skydda mot kemiska brännskador. LÄS bruksanvisningen för blandning och applicera lösningen på alla stavar och gör det så snabbt som möjligt. Bearbeta permen för reccommended tid och SKYDD SKYDD SKYDD !!! Detta är den viktigaste delen av perm-framgången.

Tips och varningar

  • Skydda alltid huden från kemikalier
  • INTE ÖVER PROCESS. Ta ett strängtest genom att rulla 1 stång ca 2 tum ner och leta efter en 'S'
  • Det kommer att vara svagt, men om du ser det, är det DET! !!!
  • Använd en kemikalie som är rätt för håret.
  • Gör en 'perm' testa först om du är osäker om håret är i gott skick. Klipp en liten del av håret och lägg i en varm kopp vatten. Om strängen sjunker snabbt, PERMITT INTE. Detta kallas sinkprovet och det betyder att det naturliga bindet är för svagt och en annan process kommer att hamna med mycket skador.
  • Här kommer jag att förklara hur man får ge en perm som ett proffs efter några enkla steg. Få kroppen och studsa du alltid velat eller få den vilda och galna krullen som alltid är en sexig mode uttalande i hårindustrin. Ditt nya utseende kommer att vara ett showstopp- och dina nya lås kommer att vara avundade av alla !!