Hur man får det friska ansiktsutseende

 

1.

Börja med att använda en tvättduk under en foset varmvatten. Vrid ut tvättduken något, lämna fortfarande fuktig. Placera tvätttvätt på ansiktet tills det är kallt. Gör samma steg ännu en gång för säkerheten.

2.

Skaka olja av Olay Shea Butter tvål, på ansiktet. Ta tvätttvätten och börja rensa bort skumrester. Nu stänker ansiktet med varmt vatten för att försäkra återstoden helt.

3.

Ta ren och klar Exfolating Facial Scrub och dab om en silverdollarandel i handen. Börja skura ansiktet försiktigt, i långsamma cirkulära rörelser. Fortsätt att göra det i 45 sekunder, kom ihåg, långsamt mjuka cirkulära rörelser. Detta är nyckeln! Ta en trasa igen med varmt vatten och börja ta bort ren och klar ansiktsskrubb.

4.

Upprepa dessa steg, två gånger dagligen. Gör dock steg nummer 3 endast en gång i veckan. Du kommer att se bra visuella resultat i din nyligen uppnådda friskare hud inom 2 veckor.

Tips och varningar

  • Överanvänd inte steg nummer 3 eftersom detta kan kraftigt irriterar huden.
  • Lägg inte en sköljande het trasa i ansiktet, men se till att den är tillräckligt varm till den punkt som din hud kan hantera.
  • Det kan tyckas kort och enkelt. Men enkelhet i kampen mot fläckar och finnar oftare än inte är den bästa lösningen! Låt oss komma in i det.