Hur man får rökiga ögon med smink

 

1.

Pat regelbunden grund över hela ögonlocket och underögonområdet innan du använder någon skugga. Detta primer locket som en bas så att skuggan kommer att hålla fast.

2.

Doppa på spetsen av den lilla vinklade sminkborsten som är fuktig i den mörkaste skuggan i paletten, vanligtvis en rik mörkbrun eller svart färg. Dra en tunn linje med skuggan över dina nedre och övre ögonfransar.

3.

Slå upp och blinka dina ögon innan foderskuggan torkar för att skapa ett märke i veckan ditt ögonlock. Mellan den här veckan och resten av ögonlocket applicerar du kontureringsskuggan, som är den näst mörkaste skuggan på paletten (vanligtvis en mörk kappfärg).

4.

Gnugga näst ljusaste skuggan från paletten, vanligtvis den mjuka färgen, över veckorna och upp till pannabenen. Detta fungerar som en flighter.

Applicera den allra lättaste färgen från paletten, vanligtvis en krämig, pärlvit, runt hörnen av dina ögon för att reflektera ljuset och göra dem verka större.

Spåra över den ursprungliga foderskuggan en gång till med den mörkaste färgen på paletten och smutsa den med en bomullspinne för att få en rökig effekt.

/p>

7.

Tryck av fallen skugga från ögonområdet, än curl dina ögonfransar och päls på mörk svart mascara.

Att nå utseendet på sexiga, eleganta, rökiga ögon är enkelt med rätt uppsättning verktyg och instruktioner. Det här utseendet är idealiskt för att gå ut på en black-tie-händelse eller bara en enkel utekväll med dina vänner. Få det gjort på under 10 minuter genom att göra det själv med följande förslag.