Hur man gör Goth Hair Accessoarer

 

1.

Inkludera klassiska Goth-färger. Svart, rött och silver är alla dominerande färger som de flesta Goth fashionistas ingår i sina garderober, så använd dessa färger i dina hårtillbehör. Experiment med plaid och leopard utskrifter också; Goths som gillar att klä punk eller retro kommer att tycka om tillbehör med dessa mönster.

2.

Net it up. Snören och fisknätet är populära i Goth mode, så att använda dessa tyger för att skapa Goth hårtillbehör gör dem till ett perfekt tillskott till alla utseende. Bifoga ragged bitar av fisknät till hårspännen och barrettes för en rolig och trashy Goth look; Använd spets för att skapa känsliga bågar för Victorian Goth Girl.

3.

Gör det gnistrande. Faux rubiner och onyx stenar kommer att göra Goth hår tillbehör se stilrena, och de har röd och svart. Lägg till ett kluster av ädelstenar i mitten av en hårbarriär som är täckt av svart band eller använd en het limpistol för att fästa dem på ett svart eller rött huvudband för att ge den en gotisk vridning.

4

Gå tungmetall. Metall- och silvertillbehör kan vara ett bra sätt att lägga en kant på dina hårtillbehör. Fäst kedjor till fisknätbågar eller heta limspikar och faux rakblad till barrettes för en hardcore touch.

5.

Lägg till några djur. Spindlar, spindelväv, fladdermöss och svarta katter är alla populära bilder i Goth mode. Använd pärlor eller applikationer med dessa varelser för att lägga till några whimsy till dina hårtillbehör. Anime är också populär, så om du kan kombinera tecknade djur med Goth flair så ser det bra ut.

6.

Lägg till drama. Allt om drama, om det är chokers med spikar, svart läppstift eller mil höga plattformskängor. Gör dina Goth hårtillbehör lika dramatiska - lägg till långa kedjor, stora spikar eller galet retroflair. Att vara annorlunda är vad Goth handlar om, så gör dina hårtillbehör passar livsstilen.

Göteborgs livsstil betonas av unik musik, dans och mode. Goths är stolta över att se och leva annorlunda än alla andra. Goth mode kan innehålla stora stövlar, fisknät, spikar, kedjor och många andra unika uttalanden. Gör Goth-hårtillbehör för att komplettera alla Goth fashion uttalanden vackert.