Hur man gör en Piggyback Hair Roller Set

 

1.

Tvätta och konditionera håret. Att få håret helt våt och tvätta bort smuts, hålla spray eller gel i håret är nödvändigt för att använda piggyback håret rullar uppsättningar. Balsam gör håret mjukare och lättare att arbeta med omedelbart när du lämnar duschen.

2.

Kamma ut håret. Använd en kam i stället för en borste för att träna ut tangles och snurrar. Kombiner är hälsosammare för håret och dra inte så hårt som en pensel. Applicera en hållgel, mousse eller hårspray. Applicera jämnt över håret.

3.

Separera håret i jämn sektion. Separera i minst tre sektioner av topp, mitten och botten. Sex avsnitt gör det enklare att använda piggyback-rullarna.

4.

Börja med de nedre sektionerna, separera håret i mindre sektioner som är något mindre breda än valsen. Dra håret hårt och håll hårets ändar mot rullen. Rull uppåt i hårbotten. Håll håret så jämnt som möjligt medan du rullar och få rullen så nära hårbotten som möjligt.

5.

Täck huvudet med rullar från botten till toppen så att rullarna ser ut som om de är piggybacking ovanpå varandra. Piggyback-utseendet kommer från att rulla uppåt mot hårbotten istället för att rulla under och ner.

6.

Låt håret torka och sätta. Använd en hårtork på låg värme för att påskynda processen, om så önskas. Finger kamma håret när du tar bort rullarna till stil. Kamma ut om det föredragna utseendet är små vågor eller rakare stilar.

Piggyback Hair Rollsets är rullar som används för att skapa stora lock eller en mild våg i varje hårtyp. Det ger håret ett litet, hopprande krul eller ett vågigt utseende utan hårdvarans ansträngningar, rätning av järn och sedan krulljärn, vilket kan skada håret. Rullarna sätts i håret medan de är våta och dras ut när håret är helt torrt på grund av stora krullar. När kammade ut blir krullarna vågor.