Hur man gör ett kryddhalsband

 

1.

Sakta kryddorna separat i vatten. Att hålla dem alla separata hjälper inte bara med sortering, men förhindrar också missfärgning. Låt kryddorna suga upp över natten. Du kommer att veta att de är redo när de är mjuka och lätt manipulerade.

2.

Nu när kanel är mjuk, trimma kanterna så att pinnen är 1 tum lång. Detta ger dig två bitar kanel. Om du vill kan du klippa kanel i tredjedelar för att få tre stycken till ditt halsband.

3.

Skär tandtråd i en 25-tums sträng. Detta halsband hänger i mitten av bröstet. Om du vill ha ett längre halsband, lägg till 5 till 10 inches av längd.

4.

Ta nålen och tränga den med tandtråd. Tie en lös knut i slutet. Genom att använda nålen, piercera de mjukade kryddorna. Börja med sex porslinstycken. Torka sedan en kardemumma, allspice, kryddnejlika, allspice, muskotnöt. Upprepa detta mönster för två uppsättningar. Efter två uppsättningar, lägg till en kanelsticka. Fortsätt mönstret hela vägen runt strängen, kom ihåg att tillsätta kanel igen. Om du har skurit en extra kanel, lägg till detta i mitten av halsbandet.

5.

Se till att bitarna är täta. När kryddorna torkas kommer de att krympa. När du kommer till slutet lägger du till sex porslinstycken för att avsluta ditt mönster.

6.

Slå fast en säker knut i slutet av halsbandet och låt det hänga sig.

Tips och varningar

  • Du kan använda din egen design och fantasi för att skapa vackra halsband.
  • Ett kryddkedja är ett roligt och enkelt projekt. Ambitiösa crafters kommer att älska att göra dessa vackra halsband. De är också underbara projekt för barn. Detta halsband gör också en trevlig semester. Alla kryddor som används är hela, vilket innebär att de kommer att behöva blötlägga så att du enkelt kan manipulera dem. En av fördelarna med det här projektet är att du inte behöver ha mycket krydda på sidan. Om du gillar att göra krydda halsband, så är det upp till fantasin om vad du kan skapa.