Hur man gör stora läppar mindre

 

1.

Håll dig borta från mörka läppstiftsfärger som får dem att bli ännu större. Använd naken eller naturliga färger när det gäller läppstift eller läppglans. Använd matt typ av läppstift som skär ner på glansen. Glänsande läppstift kommer att få dem att se större ut.

När du applicerar grund till ansikte kan du också täcka läppar med en liten grund och sedan bara färgas i dina läppar hjälper dem att bli mindre.

3.

Använd en ljusfärgad läppfodral för att göra stora läppar också mindre. Utseende läppar och sedan fylla i med neutrala eller mjuka nyanser av färgad läppstift. Färger att överväga är ljusa pinks, persikor och ljusbrun / solbränna färger. Håll dig borta från mörka färger som röd, mörkbrun eller mauve.

4.

Försök att accentuera resten av ansiktet, till exempel med eyeliner och dramatiska nyanser på ögonen och finfärgad rodnad för att få resten av ditt ansikte att stå ut jämfört med dina läppar. Om du vill spela ner dina läppar håller du sedan med ljusfärgad läppglans eller läppstift och försöker att accentuera resten av ditt ansikte med gratisfärger till din hudton. Ta fokus från dina läppar till dina ögon och kinder. Använd ditt hår hårdare oftare än det här, vilket tycks ha en bantningseffekt ibland. Att dra ditt hår bakar accentuerar hela ansiktet mer, men kan orsaka att läppar sticker ut mer.

5.

Om du verkligen inte kan stå med större än genomsnittliga läppar, då kan alltid prova operation och fettsugning. Men jag skulle inte föreslå detta om du inte är verkligen upprörd och missnöjd med dina läppar och deras utseende.

Stora läppar kan vara en välsignelse eller en förbannelse beroende på hur du känner för dem. Här är några tips som gör att dina läppar ser mindre ut om du vill spela ner dem.