Hur man gräver en matsal garderob

 

1.

Skänka kläderna till ett lokalt kvinnors skydd. Ofta behöver kvinnor som söker akut tillflyktsskydd i bostäder inte ha tid att packa en väska. Skyddshållare håller kläder till hands för användning när behovet uppstår. och om skyddet är en ideell organisation, är din vänliga gest också avdragsgilla.

2.

Erbjuder kläderna till ett graviditetsrådgivningscenter. Många kommer gärna att acceptera donationer som de kan distribuera till låginkomstmödrar.

3.

Överför dina moderskapskläder till en begagnad butik. När de säljer dina varor får du en procentsats av försäljningen utan något annat arbete än att släppa av lådor i butiksdörren.

4.

Ge dina gamla kläder till costuming avdelningen i en lokal teater. Talangered kostymdesigners kan omklara och återanvända kläderna som garderob för scenproduktioner.

5.

Förvandla moderskapskläder till trasor. Slita kläderna i 2-tums breda remsor och fläta remsorna ihop. Sy tre nya remsor till slutet med de första tre för att förlänga flätan. Fortsätt med ytterligare remsor tills du har en enda fläta minst 20 meter lång. Wrap flätan runt sig i en spiral på bordet. Sy varje lager av spiralen till nästa med 2-tums intervall. När din matta är stor nog, skär flätan och sy fasten på sidan av mattan.

6.

Skär kvadrater ur klädet ca 12 tum med 12 tum . Återanvända dessa rutor som dammdukar, rengöring och polering av trasor. De är tvättbara och mer jordvänliga än engångspapper.

Tips och varningar

  • Ta bort knappar, snaps, dragkedjor och dragkedjor från kläder när du gör trasor eller mattor. Placera dessa begrepp i din sykorg för framtida användning.
  • Att välja en 'gröna' livsstil innebär att man letar efter sätt att återvinna och återanvända allt. Det inkluderar kläder som du aldrig kommer att ha på dig igen. Om du letar efter ett sätt att gröna en moderskap garderob finns det många alternativ att kasta bort.