Hur man hittar Designer Jeans på byte möter

 

1.

Bekanta dig med märkesnamnen på designer jeans. Glöm namn som Jordache och Calvin Klein. Några av dagens bästa jean-designers inkluderar True Religion, Rock and Republic, Stella McCartney, Juicy Couture, Medborgare av mänskligheten och Anlo.

2.

Ta reda på när skolorna och kyrkor i den delen av staden kommer att ha sina byte möten. Du kan ringa till skolorna och kyrkorna i fråga, eller du kan kolla deras webbplatser för att byta mötesdatum.

3.

Titta på De stora byten möts som hålls regelbundet i många städer eller regioner i landet som lockar hundratals leverantörer och tusentals kunder. Din chans att hitta allt du letar efter blir större vid dessa möten eftersom det finns så många fler saker att vara såld. Dessa kommer sannolikt att organiseras i tidningen, eller du kan söka efter villkoren 'swap meet' och ditt land, stad eller region.

4.

Vet vad din designer jean märken ser ut som. Det finns möjlighet att hitta falska märkesvarumärken vid mötet, så inspektera dem alltid så att de ser ut som de borde. En giveaway för nästan alla designer märken är shoddy utförande. Om sömmarna är krokiga och utförandet ser luddigt ut, är chansen att paret är en falsk. Också uppmärksamma taggarna, hårdvara som blixtlås, nitar och utsmyckningar, se till att de är tillräckligt fästa och ha kända namn på dem, inte ett uppbyggt namn som efterliknar ett märkesdesign.

Designer jeans finns inte bara i köpcentra eller från de bästa butikerna. Faktum är att om du är kreativ kan du hitta designer jeans på en mängd olika platser, såsom sparsamhetsbutiker, sändningsaffärer, närbutiker och bytesmöten. Nyckeln till att hitta designer jeans vid byte möten förklaras i följande steg.