Hur man hittar Designer Replica Smycken

 

1.

Shop på webbplatsen Fantasy Smycken Box (se Resurser). Företaget specialiserar sig på att skapa bitar som ser ut som designer originaler, men utan den stora prislappen. Du kommer även hitta bitar inspirerade av smycken som bärs av kändisar.

2.

Besök webbplatsen överstocksmedelsbutiker (se Resurser). Förutom smycken och klockor erbjuder de också handväskor inspirerad av kända designers.

Köp från Glitzs webbplats (se Resources). Detta är en av de bästa butikerna för designer replika smycken eftersom så snart en bit blir populär , hittar de ett billigare alternativ för fans.

4.

Kolla in de bitar som erbjuds av All Jazzed Up (se Resources). När du hittar något du gillar kan du se en

Se till att du är redo för smycken som ser ut som den riktiga, men det är inte riktigt. Designer repliker använder ofta äkta diamanter och ibland är guldet falskt eller pläterat.

6.

Fråga om fraktkostnader innan du åtar dig att köpa. Du är förvånad över hur mycket butiker debiterar för att skicka en liten ring, även om du bara bor en kort bit bort.

Tips och varningar

  • Designer replika smycken är ett utmärkt sätt att ha en dyr utseende utan att bryta banken. Du får också chansen att bestämma om du verkligen gillar det och om det är värt att investera i den riktiga grejen.
  • Fråga så många frågor som möjligt och se till att du ser en verklig bild av det du ska köpa. Några mindre kända online-säljare visar en bit och skickar sedan en billigare kvalitet.
  • Vad händer när du blir förälskad i ett dyrt designband som din favoritkändis bara har på dig, men du har inte pengar för att köpa samma sak själv? Det finns ett antal webbplatser som finns där för att hjälpa. Du kan köpa designer replika smycken för dig själv och inte oroa dig för prislappen.