Hur man köper en handväska till din fru

 

1.

Börja med att gå igenom de typer av väskor som din fru äger för närvarande. Det finns verkligen inget bättre sätt att veta vad hon gillar än att se vad hon äger. Titta bara på den en eller två (eller flera) väskor som hon använder för tillfället. Du bör också märka alla plånböcker hon äger som hon inte använder. Gör mentala anteckningar om vilka typer av väskor hon har packat bort. Om hon inte använder dem, borde du inte köpa henne en annan av den här typen av väska.

2.

Vet vilken typ av plånböcker din fru tycker om. Föredrar hon en tote väska, eller är hon mer benägna att bära en satchel? Är hennes plånböcker av läder eller något annat material? Det här är saker du behöver veta innan du går ut till någon butik.

3.

Vet om en designerikett är viktig för din fru. Det kan inte betyda något för dig , men din fru kan ha sitt hjärta på en dyr handväska från Chanel, Coach eller Louis Vuitton. Om så är fallet kanske hon kanske vill ha en påse som tydligt visar designerns namn på väskan. har ofta en stor 'någonstans på väskan'.

4.

Tänk på din frus personlighet när du väljer färg och design. Du bör känna till din hustrus favoritfärg (eller färger). Sök efter en väska i den specifika färgen. Kanske har din fru något av en 'otrolig personlighet'. Om så är fallet leta efter en komplicerad handväska med gott om av dekoration. Bli inte upptagen med att försöka köpa en väska som du tycker är snygg. Detta är en present till din fru, inte för dig.

5.

Var uppmärksam på de typer av remmar som finns på väskan innan du köper den. Det här är någonting som är ett tillvägagångssätt för många kvinnor när man väljer en handväska. De flesta kvinnor gillar att bära en handväska över en axel. Vissa gillar att hålla påsen ned i midjan, medan andra håller påsen lite högre. Stövlarna kommer med en, två, tre eller ibland fyra remsor beroende på påsen och typen av väska. Vet hur många och vilken typ av remsor din fru tycker om. Du vill ha påsen att vara både modern och bekväm för din fru.

Tips och varningar

  • Priserna på plånböcker kan överraska dig, speciellt om du ' Jag har aldrig handlat för en handväska tidigare.
  • Det kan komma en tid när du bestämmer dig för att köpa din fru en väska som en gåva. Kanske har hon begärt en ny om sin födelsedag eller Kristus, eller vill du bara överraska henne med något bra. Chansen är att din fru inte vill ha bara en väska som sin primära handväska.