Hur man sätter i håret innan du går och lägger dig

 

1.

Komba håret i normal stil. Jag delar normalt mitt hår något till höger. Kamma alla strängar ner. Om du använder en fuktkräm, applicera det och kamma håret normalt. Borstning av håret är ett bra sätt att stimulera hårbotten och främja hårväxt, speciellt före sänggåendet.

2.

Dela håret på sidan. Med en borste börjar du 'sopa' ditt hår runt huvudet. Undvik att borsta för hårt. Använd din icke-borsta hand för att hjälpa dig med ditt svep.

3. Fortsätt processen med att svepa håret runt huvudet tills du har allt hår i en snygg kon . Se till att inga stränga hår sticker ut. (Nybörjare tror att processen är lite besvärlig. Jag gjorde i början, men när ditt hår är 'utbildat' blir det enklare och enklare att byta hår). Fördelen är att dina strängar blir mjukare och mjukare.

4

Nu när ditt hår är ordentligt lindat runt huvudet, om du vill applicera ytterligare fuktgivare, skulle det vara en bra tid att göra det.

5. Ta din långa halsduk och knyta den runt huvudet. Placera mitten av halsduken på pannan och binda halsduken runt huvudet, vardera säkra en knut eller en båge för att hålla halsduken på plats. Tryck försiktigt på halsduken upp av pannan.

6.

Säkra halsduken genom att placera ett elastiskt hattlock över huvudet.

Tips och varningar

  • Fortsatt användning av omslag på håret, särskilt efter en rullsats kommer att ge fantastiska resultat - friskare hår!
  • Att hålla direkt värme som plana strykjärn kommer också att främja friskt hår och minska brott.
  • Förpackning av håret är det bästa sättet att behålla en stil och hälsan hos ditt hår.