Hur man sätter på huvuddukar

 

1.

Om du har hår vill du göra en av två saker; du kan bära håret ner med halsduken över det eller du kan bestämma dig för att dra i en hästsvans. Om du håret kommer ner, stil som önskat innan du applicerar halsduk. Till exempel om du kommer att ha pärlor, dra ut dem och stil och kamma resten av håret på baksidan. Om du inte har hår, hoppa över det här steget.

2.

Programmet varierar beroende på vilken typ av halsduk som används. Om du köper en halsduk som är gjord som ett huvudband med ändarna separerade, placera dig ordentligt efter smällen (om du har) eller strax innan hårlinjen. Se till att bandet är centrerat. Om du använder en vanlig halsduk, placera halsduken på ditt huvud som en fyrkant och dra sedan ner precis ovanför brynen och dra sedan ändarna av ärret mot ryggen.

3.

Dra tillbaka och knyta efter önskemål. Du kan skapa en knut, en bulle eller bara knyta ändarna ihop, det här är personlig preferens.

4.

Slutför slutligen din stil om du har hår som kommer att hänga, kam över änden av huvudbandet (den bundna delen. Om du har på hästsvans kan du applicera dina hårbitar innan du sätter på halsduken eller efter att halsduken är knuten i ryggen.

Har du någonsin sett en kvinna som gick runt med den vackraste huvudstrålen och undrade hur hon fick den på? Jag vet att jag har! Det mest fantastiska med hårslipor är att de kommer i olika stilar och färger och kan enkelt matchas med någon outfit. De är perfekta för dåliga hårdagar (som inte har en)! De kan också vara ett trevligt tillbehör för att slutföra din outfit. I mina steg-för-steg-instruktioner lär du dig att förbereda ditt hår för applicering av halsduken och hur man placerar och håller fast din huvudduk.