Hur man tvättar hårförlängningar

 

1.

Den första typen jag kommer att diskutera är syntetisk, eftersom det finns fler regler
Först bör du inte lägga kemikalier eller applicera värme på syntetiskt hår. (det finns några undantag men i princip är det en regel) Den används huvudsakligen för flätning eller tillfällig förlängning. Enligt min åsikt. Syntet hår kan bli våt bör lufttorkas. Min preferens för att shampooa syntetiskt hår är att använda ett sköljmedel utan sköljmedel. Du applicerar i princip det för att torka håret massera det genom och handdukstork. Jag rekommenderar också ett ljust lämnar i balsam som appliceras på änden och upp ca 1 ' från roten. Detta kommer att se till att du inte störa limet (förutsatt att du har ett limmat spår.) Oavsett om du inte har en väv kommer det att vara lite lim och det är bäst att hålla balsammen borta från den. Om du har en väv kan du stå upp till roten.

2.

Mänskligt hår är lätt det kan för det mesta behandlas lika med ditt eget hår. Jag rekommenderar fortfarande att lämna balsam av roten, men du kan schampo och skick som du skulle ha ditt vanliga hår. Jag rekommenderar ett fuktgivande schampo för att hjälpa till med att flyga aways. Jag tycker också att en djup balsam är användbar eftersom hårförlängningen inte har naturliga oljor att förlita sig på så de kommer att bli lite krusiga så att säga. Du måste hålla dem hydratiserade och fuktade för bästa resultat. Mänskligt hår kan färgas, hej ljust, permed osv. Viktigast kan du blåsa torr, krulla eller räta som vanligt.

3.

OM DU MÄRKER ATT DU MÅSTE SKYDDA OCH ANVÄNDA DIN SYNTHETISKA AHIR ANVÄND EN MILD SHAMPOO SOM ÄR MOISTURISERING OCH EN DYKLIG KONDITIONER. VAR INTE BLÅ TORK UTAN DU DIN EXTENSIONER LÄNDER FÖR DET. Det finns några syntetiska märken som kan torka låg värme.

Hårförlängningsvård kan låta svårare än det verkligen är. Det finns i grunden två typer av förlängningar syntetiskt och mänskligt hår. Även om vård av var och en är annorlunda är de båda enkla att behålla.