Hur man uppnår långa och hälsosamma naglar snabbt

 

1.

Bita eller spikra inte naglarna.
Om du är en nagelbitare så kan det vara grunden för din långsamma nageltillväxt och dåliga utseende på naglarna .
Tappa inte dina naglar eftersom det kan bryta dem.

2.

Gör saltvattensbad för naglarna.
Varje dag eller annan dag , innan sängen gör saltvattensbad för naglarna. Koka vatten och häll två teskedar salt in i den. Rör det och lägg sedan naglarna i ljummet vatten som om du skulle göra det i en salong.
Saltet närmar dig naglar och gör det starkare och får dem att växa snabbare.

3. Efter att ha blötnat i naglarna i 10-15 minuter, dra ut en manikyrsats och börja med att ta bort din nagel som kommer att vara lätt att ta bort. Var försiktig så att du inte skär in i nagelbädden. Följ med nagelbuffert och ta bort eventuella resterande nagelband eller ojämnhet på naglarna. Du kan använda nagelfilen för att göra naglarna kvadratiska eller rundformade naglar. < /p>

4.

Efter förfarandet för blötläggning av dina naglar och Ta bort nagelbandet och pippa naglarna. Applicera Burt s biffsmjöl citronkutikulärkräm. Denna härliga produkt kommer att närma dina naglar. Var noga med att massera krämen i naglarna i några sekunder. Genom att massera och gnugga dina naglar kommer processen med nageltillväxt att påskyndas.

5.

Varannan kväll kan du söka på dina naglar med vitamin E. Ta bara E-vitamin gel kapsel, bryt den upp och applicera oljan på dina naglar. Återigen massera det i några sekunder. Det kommer att gynna dina naglar mycket bättre.

6.

Bär din nagelfil och nagelbuffert med dig i din väska. Om du bryter eller spånar dina naglar, använd spikfilen för att stoppa dina naglar från att bryta eller peeling längre.

7. Torka alltid händerna när du tvättar dem. Låt inte vattnet torka eftersom det kommer att uttorka dina naglar och naglarna börjar börja peeling.

Tips och varningar

  • Att gå med din långa och snygga naglar, se till att ta hand om dina händer. Fuktar händerna och naglarna varje dag.
  • Välskötta naglar ger alltid ett bra intryck. För några av oss är spiken tillväxt en kamp. Inte längre. Med få procedurer kommer du att ha långa och hälsosamma naglar på nolltid.