Muscle Ache Remedy

 

Blötläggning

Blöt i en kar med varmt vatten i minst 30 minuter. Vattnets temperatur kommer att bidra till att öka cirkulationen och få blodet att flyta runt inflammerat område. Efter sug i badkaret, träna i minst 10 minuter. Det kan bestå av en snabb promenad eller cykeltur runt om i närheten eller till och med några sträckor. Kombinationen av hett vatten och ett kort arbete kommer att öka blodflödet och lindra ömheten.

Massage

Få en massage för att åtgärda muskelvärk, helst med en expert som vet var du ska massage och hur mycket tryck att bruka. Spänning och stress kan påverka människans kropp och kan orsaka styvhet och smärta i människans nacke och rygg. En massage bör börja runt huvudområdet, ner i nacken, över axlarna och sedan in i nedre delen. Vissa massageformer består av heta stenar för att lindra extrem muskelvärk som har ignorerats för länge.

Rosemary

Rosemary kan hjälpa till att åtgärda muskelvärk. Örten har antiinflammatoriska egenskaper som kan minska sårhet i muskelvävnaden och påskynda läkningsprocessen också. Du kan använda färska rosmarin eller torkade blad för blandningen. Förbered rosmarininkonktionen genom att blanda en ounce rosmarin med 1 pint vatten och låt blandningen stå i minst 30 minuter. Blötlägg en tyg i rosmarin och lägg tyggen över den värkande muskeln. Upprepa vid behov.

Yoga

Överväg att ta yoga på det lokala gymet. Yoga övningar hjälper sträcka trötta och smarta muskler och kan hjälpa till att lindra inflammationen i samband med stress, spänning och överarbetade muskler. Var noga med att instruktören är utbildad och certifierad. Eventuella felaktiga rörelser kan öka muskelvärk och orsaka mer skada än bra. Yoga uppmuntrar muskler att sträcka sig. Övningarna kan också öka flexibiliteten, koncentrationen och styrkan som kan vara ett positivt resultat om musklerna är stressade dagligen.

Is

Is kan hjälpa till att minska svullnad och minska värk muskeln kan känna efter en ansträngd träna eller upptagen dag på kontoret. Is fungerar bäst om det appliceras inom de första 24 timmarna när värmen uppmärksammas. Lägg inte det direkt på huden, i stället packa ett ispaket i en liten handduk och placera det ovanpå inflammerade området. Använd ispaketet i 10 minuters mellanrum, minst tre till fem gånger om dagen för att åtgärda muskelvärk. Muskelvärk är vanligt och kan hända av olika orsaker. De kan vara resultatet av dålig hållning medan du sitter vid datorn eller lyfter en tung föremål. Muskelvärk är ett välkänt symptom för någon som har influensa också. Även om du poppar några smärtstillande piller kan du hitta snabb lättnad, det finns andra sätt att åtgärda muskelvärk utan att riskera att skada immunsystemet.