Naturlig snabb hårväxt

 

Klipp håret

Det första steget att naturligt växa håret långt på kort tid är att klippa det. Tyvärr stannar alla de splittrade ändarna längst ner på dina manar långsamt hårets tillväxt och i extrema fall stoppar det helt. Ta en bra titt på ditt hår och var som helst det är delat, stekt eller skadat, måste gå För att ditt hår ska växa snabbt måste du bita kullen och klippa den.

Låt naturolja byggas upp

Ett av de enklaste sätten att uppmuntra hårväxt är att låta sina naturliga oljor byggas upp. Väntar tre till fyra dagar mellan schampon gör det möjligt för naturliga oljor att stärka och befästa ditt hår, vilket kommer att ge en idealisk miljö för ökad hårväxt.

Undvik värme

Det är viktigt att det nya håret du växer förblir friskt och oskadat så att din accelererande hårväxt kan fortsätta. Det innebär att du håller dig borta från heta curlingjärn, hårtorkar och ångdriven rätare. När du först sätter av hårets döda ändar kan ditt hår öka tillväxten, det värsta som kan hända är för ändarna att dela igen, vilket resulterar i hav

Använd naturliga konditioner

Även om det finns gott om bra kemiskt baserade balsammedel, om du vill att ditt hår ska växa snabbt naturligt, försök använda naturliga balsam som olivolja eller mandelolja. Applicera dessa naturliga oljor i hårbotten, arbeta dem från hårrotsna till spetsarna och låt dem gå i 20 minuter. De kan sedan sköljas eller shampooeras ut. Om du försöker växa håret i skynda, finns det några steg du kan vidta för att påskynda den totala hårväxtprocessen. Även om du inte kan förvänta dig att ditt hår förlängs dramatiskt över natten, kan ditt mål vara cirka 12 cm per år, vilket är genomsnittlig hårväxt för en frisk person.