Så här applicerar du Blinc Kiss Me Mascara

 

1.

Välj en av de fem Kiss Me Mascara färgerna - svart, mörkbrun, mediumbrun, mörk lila, mörkblå eller mörkgrön.

2. < / p>

Om du vill, använd en ögonfranskrullare för att försiktigt krulla dina fransar innan du applicerar Kiss Me Mascara. Undvik att använda för mycket tryck när du snurrar fransarna. De borde vara krullade, inte 'kinkade'.

3.

Håll mascara-fästet i Kiss Me Mascara horisontellt under de övre ögonfransarna. Flytta mascara-staven fram och tillbaka i en zig-zag-rörelse, från rostens rot till spetsen. Upprepa processen flera gånger tills vipporna är belagda med mascara.

Slutför tillämpningen av ett öga innan du flyttar till nästa.

Tips och varningar

  • Blinc Kiss Me Mascara fortsätter som en vätska och torkar snabbt. Applicera endast på ett öga i taget. Du kommer inte att kunna lägga till mer än en kappa när Kiss Me Mascara har torkat.
  • Kiss Me Mascara tas bara bort med varmt vatten och mildt tryck. Ögon smink remover är inte nödvändig med denna mascara.
  • Använda en ögonfranskrämare innan du applicerar Kiss Me Mascara gör ögonen mer öppna och större.
  • Stor mascara för brudar och bröllop.
  • Kiss Me Mascara från Blinc kosmetika är till skillnad från alla andra mascara på marknaden. De flesta mascara märken är oljebaserade, vilket gör det svårt att ta bort mascara när dagen är klar. Blinc Kiss Me Mascara fortsätter dock som en vätska och torkar i små rör som omsluter lashorna. Resultatet är en vattenbeständig, smutsskyddad mascara som håller hela dagen med korrekt mascara-applikation.