Så här applicerar du läppstift

 

1.

Börja med att hitta en läppstift som du älskar! Försök att se till att det också komplimangerar din hudfärg. Försök att hitta en mörkare nyans av din naturliga läppfärg.

2.

Om dina läppar är torra kan du applicera en liten läppbalsam innan du applicerar läppstiftet. Detta kommer att bidra till att mjuka upp dem.

3.

Om du ska använda en läppfodring kan du ansöka det först om du vill. Vissa gör det förut, vissa gör det efter. Beror på preferens. Med en färg som matchar läppstiftet skisserar du mycket läppar.

4.

Nästa kan du applicera din läppstift. Du kan antingen applicera det direkt från röret eller använda en läppborste. Applicera det jämnt i din läpplinje och blöt sedan med en vävnad för att ta bort eventuellt överskott. Du kan dab lite pulver på och applicera en andra päls om du vill.

Tips och varningar

  • Använd aldrig en mörk läppfodral med en ljusfärgad läppstift.
  • Stick ditt pekfinger i munnen, applicera sug och dra ut det för att ta bort överflödigt läppstift från munnen och tänderna.
  • Använd inte läppstift på läpparna . Det är inte hygieniskt. Istället för att applicera det på baksidan av din hand, applicera det till dina fingertoppar. De är en närmare färgmatchning till dina läppar.
  • Läppstift är det perfekta sättet att lägga till en liten färg i ditt ansikte, och det ser bra ut också! Här är stegen för att applicera din läppstift korrekt.