Så här köper du skinnfodral

 

1.

Reglera kroppstemperaturen med fårskinnsälsklippare - ullen hjälper dig att hålla dig snäll och smällig på vintern, men cool och avslappnad under den varma sommaren. Ull är också allergivänlig, hjälper till att hålla fötterna torra genom att suga bort fukt. Det motstår även mögel, mögel och lukt.

2.

Köp amerikanska. När du köper fårskinnslippare från företag som Sundance Sheepskin och Leather som använder fårskinn från USA, stöder du landets ekonomi och njuter av den tjockare, mjukare, hållbarare och bekvämare stapeln från kallväders fårull.

3.

Scout för erbjudanden online eller i lokala avdelningar, kläder eller skoaffärer. Var noga med att köpa fårskinnsskor med dubbelt tjocka eller på annat sätt förstärkta sulor om du tänker bära dem utanför huset alls.

4.

Prova dina nya inköp direkt till se till att de passar. Fårskinnsskor är väldigt slitstarka, men ullen kommer så småningom att packa ner eller till och med slita igenom, så det är alltid en bra idé att köpa ett extra par eller kom ihåg var du fick dem så att du kan få en annan på vägen.

Fårskinnsfodrar ger komforten av ull men utan klåda eller repor här. Fårskinn finns i allt från sittmöbler till kappor till stövlar, men ger dina fötter det ultimata belöningen genom att köpa dig ett fint par fårskinnsskor.