Hur man använder Brylcreem

 

1.

Tvätta och torka håret väntar normalt tills ditt hår blir minst halvtorkat och släpp sedan en liten mängd Brylcreem i din handflata.

2.

Doppa fingrarna i din andra hand i Brylcreem och gnid fingrarna ihop.

3.

Kör fingrarna genom dina tressar löst och forma håret något med Brylcreem för att uppnå önskat utseende. Du är välkommen att lägga till en annan liten droppe eller två till hårets hår som är svårare att kontrollera.

4.

Skapa mer definition i ditt hår, om så önskas, genom att utjämna extra Brylcreem mellan dina fingertoppar för att pigga håret och skapa en mer stylad, 'styck y' frisyr.

Tips och varningar

  • Om du har mjäll, använder du Brylcreems ursprungliga badkar i stilhår kan regelbundet bidra till att minska utseendet på vita flingor. För ett klassiskt utsmyckat utseende, applicera en flaska Brylcreem på håret och slät sedan ner med en fintandad kam.
  • Don Använd inte mer Brylcreem än ditt hår kan hantera, eller så kan du sluta med hjälmhuvud. Börja med det rekommenderade dimeformiga beloppet och öka i små steg efter behov.
  • Män har använt Brylcreem för att sticka håret sedan 1928 och vända sig till den pålitliga groomprodukten för att hålla sina lås moderna och under kontroll. Dessa dagar använder män fortfarande den här enkla hårprodukten i sin ursprungliga form, liksom i företagets nyare geler och vax. För att få en uppfattning om hur du kan använda Brylcreem på ditt eget hår, ta en titt på stegen nedan.