Hur man använder Supermodel Fashion Secrets att se tunnare ut

 

1.

Välj dina underkläder klokt.

Om du bär överflödiga pund och vill bära en formmonterad outfit, överväga att ha på sig en dragkedja eller en modifierad bälte som kommer att driva dig och ge dig stöd. Det hjälper dig att ge dig en fin ren linje och hjälper dig att se pund tunnare.

Var försiktig när ditt kläder Slutar.

Om du vill klä sig tunt, använd aldrig kläder som slutar vid den bredaste delen av kroppen. Om du har en bred midja, ska din topp sträcka sig bortom midjan för att undvika att göra midjans utseende tjockt. Om du bär den största delen av din kroppsdel ​​i kroppen och har en relativt smal överkropp, kan en empire midja se smickrande på dig eftersom det accentuerar överkroppen medan du döljer en mindre formlig lägre halva.

3.

Använd mörka färger.

Mörka färger är perfekta för att dölja övervikt. En monokromatisk outfit i mörk nyans som mörkbrun, svart eller kolgrå ser inte bara ut elegant, men kommer att få dig att se ut mycket tunnare än du är. Se till att du är färgkoordinerad i mörka nyanser från nacke till sko för en optimal bantningseffekt. Du kan alltid klä upp utseendet med ovanliga smycken eller en scarf.

4.

Förstå skillnaden En sko kan göra

Om du försöker dölja pund, vill du ha så länge och luta en linje som möjligt. En mörk sko med en måttlig häl ger vanligtvis dig det smalaste utseendet. Undvik att bära plana skor, speciellt om du bär övervikt på underkroppen eller har korta ben.

5.

Använd fasta, monokromatiska färger.

Ingenting gömmer några extra pund som en monokromatisk outfit. Att ha olika färger på toppen och botten tenderar att få dig att bli kortare och tyngre eftersom det bryter upp en ren linje. Om du försöker att se tunn ut, ha en topp som har samma färg som dina byxor eller kjol. Om du har på dig en kjol eller klänning, se till att din slang och skor är liknade i skuggan på din kjol för en ren, slät, tunn linje.

6.

Undvik Capri Byxor.

Ja, de är 'populära', men de gör att dina ben ser kortare ut som inte bidrar till att se tunna ut. Capri byxor i en ljus färg kan vara särskilt otroliga på någon som bär extra pund. Håll dig i full längd byxor i en mörk nyans om du vill klä dig för att bli tunn.

Modetillverkningen har sin egen uppsättning hemligheter för att ge illusionen av slimhet. Här är en modemodell s bäst bevarade hemligheter om hur man ser tunn ut i kläderna.