Hur man folierar omslaget hemma

 

1.

Det finns olika sätt att foliehölj håret. Beroende på din hårstil (lång, kort, fin mm) kommer du att använda olika metoder. Om du vill färga hela ditt hår, så vunnit det verkligen inte. Men för dem som letar efter färgämnen blandas i håret, läs vidare.

2.

Börja, tvätta håret och torka. Du vill börja med en blank duk. När ditt hår har torkat bestämde du vilka delar du vill ha färg. Vill du ha tjocka eller smala streck? Du måste se hur hårets naturliga form är i rörelse och stillastående.

3. När du är redo, använd dina hårklippningar för att hålla hårets hår upp och borta från de strängar du är Planera på foliering. Varje tråd måste bearbetas individuellt. Håll kanten och placera folien (5 'typiskt) under. Borsta den färg du använder på håret och lägg sedan folien runt den.

4.

Om du färgar hela strängen, vikar du håret över och på resten av strängen för att applicera färg på hårets undersida. Vänd folien upp och linda den fast och tryck mot hårbotten. Detta är slutförandet av sträng # 1 !!! Fortsätt med så många strängar som du vill. I alla fall av folieförpackning vill du göra det ordentligt så att du inte oroar färg till andra delar av ditt hår, du kanske inte vill färgas.

Tips och varningar

  • I alla fall av folieförpackning vill du göra det ordentligt så att du inte oroar färg till andra delar av ditt hår, du kanske inte vill färga.
  • Inte rush, det kommer att göra ditt hår ser mishandlat.
  • Inte överdriven färg eftersom den kommer att spridas utanför den sträng du färgar.
  • Vill du se bra ut i det här året utan att skämma ut massor av pengar? Läs vidare för att ta reda på hur du kan folie sätta ihop ditt hår precis som salongen, men billigare!