Hur man förbättrar din byst

 

1.

1. Hitta rätt bra
Inte alla bras är skapade lika. Vissa typer är överlägsen när det gäller att fylla i en mindre koppstorlek. Under trådbras pressar bröst fram och uppåt. Push-up bras lyft bröst och rör dem inåt, vilket ger en klyvning. Vadderade bras ger dig den mer hälsosamma formen du letar efter. Bypass bandeau, som tenderar att minimera och platta bröstet (om du inte svettar i gymmet). Också, för att säkerställa att de flesta lyfter och formar sig ur din bh, måste du bestämma din perfekta passform. Lär dig rätt sätt att få din koppstorlek med vår BH-guide, eller fråga en säljare för lite hjälp i den avdelningen.

2.

2. Rätt utseende
Vissa klädstilar kan skapa illusion av större bröst. Halsband är viktiga när det gäller att skapa en mer plumpad look. Lita på älskling, scoop och high-necklines för att göra tricket. Håll dig borta från V-halsen när de uppmärksammar ett litet bröst. Mönster kan maska ​​en platt kista som horisontella ränder. Svarta och mörka färger minimerar så hålla sig till ljusare färgade skjortor. Eventuella kläder med att samla på bössen som flöjter, smocking eller arching arbete för att få dig att se större upp på toppen. Empire-stilen har en liknande effekt, särskilt när toppen eller klänningen är tätt precis under bysten, bröstet ser ut att dyka upp mer.

3.

3. Bronzer, Inserts u0026 Adhesives
Bronzer fungerar bra på olika sätt ... Vem visste de underverk det kan göra för små bröst! Ta bronsen (spray solbränna eller rodna pulver i en nyans mörkare än din hudfärg fungerar också) och borsta en liten del mellan brösten för att bilda en V-form. Skala kurvan på bröstet med lite bronzer också. Vad du hamnar med är mer rundhet till bröstet tillsammans med omedelbar klyvning! Ju mörkare färgen desto större bröst kommer att dyka upp, men det blir inte bäst med sminken. När det är tveksamt är subtilt vanligtvis bättre. För ännu mer klyvning applicera tricket och bära också en uppskjutningsbhq.

Bra insatser är säkra, lätta att använda och håller sig trygga när de ligger inne i bh för att få en fullare topp. Heck, de är även bekväma runt bröstet! De kan tillverkas av gel eller skum Vissa typer kan öka en koppstorlek med 1 1/2 till 2 fulla storlekar. När det gäller lim, finns det flera alternativ. En är den silikonhals som sitter fast i kroppen, som har en främre lås som kan skapa en fin klyvning. Det finns också bröstlyftband, som du placerar antingen på bröstet eller över bröstet för att maximera din uppsättning tillgångar. Åh och glöm inte 'Vattensystemet' ... Prata om komfort och effektivitet!

Tips och varningar

  • Om du har sett 'Will u0026 Grace' ta en lektion från Grace och håll dig borta från skarpa föremål för att förhindra pinsamt g läckage.
  • Behöver du en liten hiss eller vill förbättra ditt bröst? Det är okej, inte alla är välsignade i bröstavdelningen. Idag söker nästan alla efter sätt att få mer studsa i bh, oavsett bröststorlek. Testa några av dessa enkla men ändå effektiva sätt utan smärta, risk och bekostnad av Gå under kniven. Nedan finns 3 tips som är värda att känna.