Hur man gör din egen bröllopsmakeup

 

1.

~ Sök efter rätt butik ~

Börja med att utforska en bra plats för att köpa din smink. Du vill gå högre kvalitet än ett apotek för ett stort tillfälle som detta, plus du kan prova på produkterna och få tips om expert smink. En sminkdisk som MAC eller Estee Lauder eller en butik som Sephora skulle vara till hjälp. Positiv på en butik som Sephora är att de har mer än ett varumärke, så att du kan mixa och matcha om du hittar olika produkter du gillar.

2.

~ Välj ett stift Primer ~

En bra grundprimer är nyckeln. Primeren hjälper till att skära ner på glansen, släta ut din hud, minska porerna och göra din foundation längre. En mycket populär primer är Smashbox ' s 'Photo Finish Primer'.

3.

~ Välj en bra grund och concealer ~

Nästa, välj en foundation och concealer. Personalen på sminkaffären kommer att vara till hjälp för detta. Prova på flera olika slag för att hitta den perfekta matchen. Gå ut och titta på det i naturligt ljus om möjligt. Stiftelsen ska blandas helt ihop med huden. Det ska inte vara mörkare eller lättare. Concealer ska vara en nyans ljusare. För bröllopsmakeup kanske du vill gå med en tyngre grund än vad du normalt skulle ha på dig, att täcka bättre och se bättre ut i fotografier. Undvik grunden med SPF i den, för det här kommer att orsaka att en vit gjut på ditt ansikte i bilder. Det finns några märken som är specifika för fotografering och tv. Ett varumärke är Makeup For Ever HD Invisible Cover Foundation. Detta varumärke gjordes för folk på HD-TV. Mineral smink är också populär, men jag har aldrig provat det.

4.

~ Välj en rodnad

Det finns massor av alternativ här. Personalen kan hjälpa dig att bestämma vilken typ av nyans och undertoner du ska välja. Undvik någonting med gnistrar i det, för att det inte vinner bra på foton. Välj ett bronzer också om du vill.

5.

~ Välj en läppfärg ~

En läppfärg kan vara ett bra val, för det kommer att vara hela dagen och kommer inte att rubba bort på din man! Läppstift är dock också populära. Lip glosser har verkligen inte vunnit länge, så undvik dem. Försök igen på flera olika sätt för att hitta den perfekta passformen. Personalen kan hjälpa dig.

Välj din ögonmakeup ~

Välj först en ögonskuggsprimer. Detta kommer att göra din ögonmakeup hela dagen och inte veckas. En populär primer är Urban Decay s Eyeshadow Primer Potion. Välj sedan din skugga och liner. Har sminkartisten testa dem på dig. Du kan göra alla dina ögon med ett annat utseende för att se vad du gillar bättre. Om det är ett nattbröllop, kommer du förmodligen vilja bära tyngre eller mörkare smink än på dagen. Sminkartisten kan också ge dig några sminktips om hur du applicerar ögonskugga och ögonmakeup.

7.

Om du har en stadig hand kan du också välja något falskt ögonfransar. Dessa ser fantastiska ut i fotografier! Din bästa satsning är de individuellt applicerade ögonfransarna, inte remsorna. Dessa ser mest naturliga ut. Öva tillämpa dessa flera gånger före din bröllopsdag. Börja med några få på övre utsidan av dina ögonfransar och lägg till mer om du vill.

8.

Genom att välja rätt produkter och öva ansökan före din bröllopsdag, kan känna sig säker på att du kommer att se ditt bästa som en brud. Plus, en bonus är att efter bröllopet kan du hålla all smink för smekmånaden!

Tips och varningar

  • Hämta en sekund ) åsikt om dina sminkval, särskilt grunden.
  • Varje brud vill se perfekt, glödande och vacker på hennes bröllopsdag. Hon vill ändå se ut som hon själv! Oavsett på grund av din budget eller för att du vill ha mer kontroll över hur du ser, kommer den här artikeln att ge dig några smink tips om hur man köper kosmetika och gör din egen bröllopsmakeup istället för att hyra en makeup artist.