Hur man gör dina ögonbryn tjockare

 

1.

Få kosmetiska ögonbrynsbehandlingar. Dessa liknar hårtransplantationer genom att håret avlägsnas från andra delar av kroppen (vanligtvis ditt huvud) och kirurgiskt implanteras. De nya implanterade folliklarna går igenom en läkningstid när de accepteras av kroppen och börjar växa eller avvisas och proceduren upprepas. Dessa behandlingar kan vara kostsamma och smärtsamma, men visar också positiva resultat. Se Resurs sektionen för mer information om kosmetiska ögonbryn behandlingar.

2.

Använd smink för att skapa illusionen av fylligare ögonbryn. Detta är det enklaste och billigaste sättet att göra dina ögonbryn tjockare. Välj en brun ögonbryn eller eyeliner penna och lägg försiktigt färg till tunna områden. Det här fungerar bäst när det görs subtilt, såvida du inte föredrar det målade utseendet. Vissa kvinnor föredrar en ren skiffer, rakning eller vaxning av hela ögonbrynen till penna i en ny. Håll dig vid bruna toner när du fyller ögonbrynen för det mest autentiska utseendet, även om du har svart hår. En mörkbrun kommer att skapa en fuller = ser effekt. Se avsnittet Resurser för en handledning om hur du använder smink för att skapa tjockare ögonbryn.

3.

Prova en naturlig lösning. Många säger att gnugga Castor och olivolja på ögonbrynen orsakar förtjockning över tiden. Det vanligaste naturliga botemedlet är näringstillskott. Det finns flera märken av näringstillskott på marknaden som annonseras speciellt för att göra hår och naglar växa. De innehåller vanligtvis kalcium, vitamin A och vitamin E. Du kan också äta matrika med dessa vitaminer.

4. Använd en lokal lösning. Det finns många aktuella lösningar på marknaden som syftar till att stimulera hårväxten, främst på huvudet, men vissa går på marken i skönhetsarenan för deras ansiktshår förtjockning påverkar. En sådan behandling är Rogaine, som fungerar genom att plumpa och stimulera hårfollikeln för att stimulera tillväxten. Se avsnittet Resurser för mer information om Rogaine.

Tips och varningar

  • Kontakta din läkare innan du försöker en transplantationsmetod för att se till att du är tillräckligt frisk för att bibehålla dess effekter.
  • När vi åldras har våra ögonbryn en tendens att bli tunnare. Överdriven plockning och hårborttagning, kemoterapi, vissa mediciner, brännskador, dålig näring, genetik eller helt enkelt en ögonbryn trim borttagen är alla faktorer som bidrar till smala ögonbryn. Det finns flera tillvägagångssätt för att förtjocka ögonbrynen - behandlingar varierar från naturliga lösningar till sminkbitar till kostsamma kosmetiska förfaranden.