Hur man gör en Finger Wave Frisyr

 

1.

Dela håret så nära hårbotten som möjligt med hjälp av din kam. Komba håret tills det är smidigt.

2.

Lägg fingervågslotion i håret. Placera en kvartmängd mängd fingervågspotion till din handflata och gnugga mellan händerna. Lägg bara på lotion på ena sidan av huvudet tills området är helt och jämnt belagt. Kombinera lotionen genom att kamma med hårets naturliga delar för att begränsa stötar och buckling.

3.

Forma håret genom att kamma det. Börja skapa volymen helt fram av delen genom att kamma upp den något. Håll håret smidigt när du kamar. Gör en ungefär 1-tums bump bredvid delen på framsidan av håret med kammen, tryck sedan kammen direkt mot hårbotten för att hålla knuffa på plats. Knappa bulten mellan din utökade pekare och mittfingrar, men försök inte öka höjden på bumpen med fingrarna efter att den har skapats med kammen.

4.

5.

Kläm fast den högsta delen av doppa med dina två förlängda fingrar. När du klämmer fast detta område, upprepa halvcirkelrörelsen med kammen för att skapa ett dopp i håret. Fortsätt denna process tills du har skapat så många fingervågor som du vill.

Tips och varningar

  • Fingervågor borde vara kvar med vinkande lotion, men du kan spruta håret med hårspray för att täta det om så önskas.
  • Håll vågande lotion utom räckhåll för barn.
  • En fingervåg frisyr var populär i 20 och 30-talet i Amerika. Fingervågen är stylad av en frisör eller hemma, med fingrarna för att skapa lockar eller vågor i håret. Stilen var mest populär innan hårvalsar och krullningsstrykjärn uppfanns. Med uppfinningen av dessa stylingverktyg blev fingervåg frisyren föråldrad eftersom det var tidskrävande. Men om du inte har ett krusjärn eller en hårvals kan du fortfarande ge dig en vågig frisyr med hjälp av fingervågstekniken.