Hur man gör läppstift senast hela dagen

 

1.

Applicera läpppenna för att torka, rena läppar. Förkorta hela munen först och fyll i läppfärgen med korta, lätta slag. Välj en färg som matchar läpparnas naturliga skugga över en som matchar den exakta färgen på läppstiftet.

2.

Använd en läppborste eller direkt från röret, applicera en singel lager av läppstift. En läppborste är till hjälp för att applicera mörkare färger, såsom röd läppstift eller en djup vin läppstift. Blöt lätt med en vävnad.

3. Applicera en tunn beläggning med lös eller pressat pulver till läpparna. Undvik att använda för mycket pulver. Det första lagret av läppstift ska fortfarande vara något synligt efter att pulvret har applicerats. Läcka läpparna med ett annat tunt lager av läppstift.

Tips och varningar

  • Matt läppstift är mer långvarigt än rent läppstift eller tonad läppbalsam.
  • Använd alltid en läpppenna som matchar läppens färg, inte färgen på läppstiftet. På det sättet, när läppstiftet bleknar, fortsätter dina läppar naturligt.
  • Linje på ytterkanten av läppen för att dina läppar ska bli större. Om du har stora läppar, linje på läppets insida för att göra dina läppar mindre och balanserade.
  • Pulvret hjälper till att sätta läppstiftet. För ännu längre slitage, repetera steg 1 och 2 en gång till innan du flyttar till steg tre.
  • Undvik att lägga läppglans över läppstiftets topp. Läppglans slits av snabbt och tar läppstift och läpppenna med det.
  • Långvarig läppstift kan göra att läpparna blir torra och läppfärgen kan spricka, skalla eller flinga. Med bara tre enkla steg kan vanlig läppstift bli omformad till läppstift som varar i timmar.