Hur man har oväldiga vågor

 

1.

Tvätta håret med din normala behandling, eller ännu bättre, med hjälp av frizzskampschampo och balsam. Var försiktig så att du inte krymper, vrider eller staplar håret för att undvika fläckar.

2.

Ring försiktigt ut utan att använda en handduk. Försök att få så mycket fukt som möjligt genom att klämma, inte vrida eller scrunching, för att undvika tangles. Låt håret droppa av så mycket fukt som möjligt.

3. När håret bara är fuktigt, fortsätt att torka med 100\% bomullskjorta eller mikrofiberhandduk. Användning av terrycloth handdukar lägger till frizz och skadar vått hår. Om skjortan eller handduken är tillräckligt stor, linda den runt huvudet och håll den på plats med ett klämma eller genom att tucka det under sig själv. Detta kommer att eliminera så mycket fukt som möjligt, vilket ger mindre tid för lufttorkning.

4. När håret är nästan torrt, ta det ur lindningen och låt det lufttorka resten av vägen. Lägg till en stylingprodukt som du normalt skulle lägga till, men försök att hålla det enkelt. Flera produkter kommer att torka ut och skada håret. Jag rekommenderar att du använder ett grundläggande inloppskonditioneringsmedel och / eller anti-frizz serum. Se till att du gör detta när håret är nästan helt torrt så att du inte tappar något av det när vattnet rinner ut håret.

5. Efter håret är helt torrt, Använd keramiskt järn för att räta ut en del av ditt hår. Knippa håret i sektioner, eller följ din vanliga rätningsrutin. Börja med rätaren i hårbotten och flytta ner den ungefär halvvägs, eller om ditt öra. Detta kommer att platta hårets del närmast ditt huvud, lämnar krullarna och vågorna längst ner. Genom att göra detta elimineras massiva lock runt ditt ansikte och gör dina vågor mer strukturerad.

Fortsätt steg fem för varje Ta bort alla dina hår och gör några touch ups som behövs. Du kommer att ha strukturerad, sexig, fånig krullning och vågor för att visa upp för sommaren!

Tips och varningar

  • Det kan hända att du måste leka runt med håret som ramar ditt ansikte. Följande steg ovan kanske inte fungerar runt ditt ansikte beroende på hårstil och längd. Håll dem vågiga, peka dem tillbaka, eller stil dem på det sätt du vill ha. Det kan ta lite försök och fel för att perfekta det här utseendet för dig själv.
  • Var försiktig när du använder någon typ av värmestyling. Det är mycket lätt att skada håret på så sätt. Använd den lägsta inställningen som är möjlig för att fortfarande uppnå önskat utseende.
  • Har du naturligt lockigt eller vågigt hår? Vill du ha det naturliga utseendet utan den massiva poffen från början till slut? Vill du ha lyxiga vågor och krullar utan att se ut som om du har en pyramid av hår? Följ dessa enkla steg för att uppnå poofless sexiga vågor!