Hur man identifierar autentiska Stella McCartney handväskor

 

1.

Titta på handväskans färg. Stella McCartney använder en viss färgpalett. Du hittar många populära väskor, som Chloe 'Paddington', i en mängd olika färger online, såsom blekrosa, men ingen av de autentiska påsarna var någonsin tillgängliga i rosa.

Fråga säljaren om det faktiska namnet på färgen. 'Brun' är inte en designerfärg. En Stella McCartney väska skulle mer sannolikt vara 'Coffee' färgad.

3.

Titta på materialet som väskan är gjord av. Stella McCartney är vegetarian och använder sällan äkta läder. Om väskan är gjord av läder, kommer den att märkas som 'ekologiskt läder' som är tillverkat av ett djur som slaktades för mat innan läder gjordes.

4.

Titta noggrant och ta på logotypen på väskan. Det ska vara inristat och inte stämplat.

5.

Undersök metall accenter. Alla metallbitar ska matcha. Titta på logotyperna på accenterna, som ska vara inristade och inte stämplade.

6.

Gå över stygn på påsen. Stygn ska vara tätt, bra kvalitet och jämnt fördelad. Gängan bör också matcha den främsta färgen på påsen.

Tips och varningar

  • Köp handväskor från en välrenommerad webbutik. Många väskor du hittar på auktionssidor är falska. Var noga med att fråga säljarens specifika frågor om väskan om du tänker köpa en i en auktion online.
  • Stella McCartney är en berömd modedesigner och dotter till Beatle Paul McCartney. Hon förespråkar många av hennes pappas förtroende genom hennes arbete, med många av hennes design miljövänliga. Hon är designad för Chloes modehus innan hon går med Gucci att designa under eget namn.