Hur man köper Earth Friendly Clothing.

 

1.

Organiskt odlad bomull och ull är bäst för avslappet slitage och kan hittas nästan var som helst. Låt dig inte lura, inte allt bomull och ull är jordvänligt. Leta efter organiska, vilket betyder kläder som inte är gjorda med genetiskt modifierat material, och dess odling använde naturliga gödselmedel och bekämpningsmedel och traditionella odlingsmetoder.

Silke kan vara en bra jordvänlig val som kan användas i avslappnad och formell klädsel. Silke är gjord av saliv som produceras av en malens larver. Samlingen av silke skadar inte moth.

3.

Soja som vanligtvis används för stearinljus eller ätande kan också användas för kläder. Sådant material vid denna tid är vanligen bara finns speciellt butiker. Det har vanligtvis en blank yta som kan lägga till en pop till ett vanligt par byxor.

4.

Linne liknar bomull men gjord av lin. Lin är lättare att växa och mer resistent mot skadedjur, med mindre energi och vatten än bomull. Linne är ett lättviktigt material som är utmärkt i varmt väder och kan hittas på nästan vilken klädaffär som helst.

5.

Bambu är väldigt lätt att växa och är mycket förnybar. Den finns i mycket mångsidiga stilar och ser bra ut. En viss kontrovers är emellertid så efterfrågad och lätt att växa att jordbrukare använder mark för det som ska användas för andra grödor. Medan bambu kläder var en gång svårt att hitta, kan den hittas i många varuhus och många speciella butiker.

Hemp kläder kan köpas nästan alla var och kan hittas i olika stilar. Hampa är känd som en av de grönaste grödorna på grund av skadedämpningsmotstånd och att kemikalier inte behövs för att växa. Många bönder kommer att odla hampa för att öka jordens kvalitet för att göra sig redo för att odla olika grödor.

7.

Köpa kläder med återvunnet material kan också vara jordvänliga men är oftast bara finns i specialaffärer. Det är vanligtvis sett på sålar av skor från återvunna däck.

Tips och varningar

  • Köp kläder som är tillgängliga när det är möjligt är också ett bra sätt att förhindra onödiga slösa bort för att gå till landfält.
  • Kom ihåg att minska, återanvända och återvinna.
  • På grund av mer uppmärksamhet åt den globala uppvärmningsmedvetenheten och det gröna livet kan man nu hitta kläder av jordvänligt material. När du köper kläder titta på klädmärkningarna för att berätta inte bara var kläderna gjordes men vilka material som användes. Lär dig hur du gör din del för att rädda planeten genom att köpa jordvänligt material.