Hur man köper Vegan Kosmetika och Naturliga Vegan Toalettsaker

 

1.

Köp produkter från ett av dessa märken som säljer alla naturliga kosmetika och personligvårdsprodukter från vegan: Luvalla, Suki, von Natur, Sevi, Ecco Bella, Alba Botanicals, Kiss My Face, Zuzu Luxe och ELF.

Kontrollera följande linjer, som har många naturliga kosmetika i vegan: Lavera, MyChelle, John Masters Organics, Gabriel, Zia.

p> 3.

Hitta väldigt högkvalitativ vegansk naturlig kosmetika på Cosmetics Kitchen wesite.

4.

Besök The Vegan Cosmetics webbplats, som visar något mindre bra

Besök webbplatser på några av de större veganska shoppingområdena, som Vegan Essentials, The Vegan Store och Pangea.

6.

Leta efter en vegan certifierad säl på den produkt du vill köpa. Men tänk på att sälen inte garanterar säker och naturlig kosmetika.

7.

Innan du köper, kolla upp produkten i miljöarbetarkoncernens säkerhetsdatabas. Varumärkena som listas här gör alla högkvalitativa veganska naturkosmetika, men även de bästa linjerna inför en ny produkt av tvivelaktig säkerhet.

8.

Kontrollera råvaror genom att besöka Cosmetics Cop-webbplatsen Eller köp en av följande böcker: En konsuments guide till kosmetiska ingredienser av Ruth Winter eller Animal Ingredients AZ av EG Smith Collective. Råvaror kan också kontrolleras för säkerheten i miljön Arbetsgruppens kosmetiska säkerhetsdatabas.

Tips och varningar

  • De flesta mineraltillverkningar är veganer < / li>
  • Om du gräver den här artikeln, grab dig Digg
  • Om du letar efter högkvalitativ vegansk kosmetika finns det några punkter att komma ihåg. Det viktigaste är skillnaden mellan vegan och naturkosmetik. Det finns några avancerade produkter som är 100\% veganer eftersom de är 100\% kemikalier. Ett annat problem är att en produkt kan kallas 'grymhet fri' helt enkelt för att det inte gjordes djurförsök på ingredienserna eller den färdiga produkten. Det kan fortfarande finnas animaliska ingredienser i produkten. Det finns också produkter utan djurbeståndsdelar som testas på djur. Lyckligtvis finns det många säkra och effektiva naturkosmetik som är vegan.