Hur man köper en Plus Size Cocktail c

 

1.

Titta i en mängd butiker som har plusstorlekavdelningar, speciellt mer exklusiva klädbutiker där du hittar ett brett utbud av cocktailklänningar och storlekar som är mer sanna mot storlek och storlekar.

2.

Gå till butiker som exklusivt säljer plusstorleksplagg. Butiker som Lane Bryant och Catherine s Plus-storlekar endast lager plus storlekar och har ett brett utbud av klädstilar. Om en av dessa butiker inte ligger nära dig, har varje en webbplats där du kan leta efter kläder och köpa vad du vill. Det finns också ett antal nätbutiker som exklusivt säljer plusstorlekar på nätet. Sydneyscloset.com säljer uteslutande formellt plusstorleksdräkt och har ett stort urval av cocktailklänningar. Therosedress.com specialiserar sig på klänningar och har en stor plus storlek sektion som inkluderar cocktail klänningar. Se till att du kontrollerar deras storlekskartor innan du köper online.

3.

Kontrollera cocktailklänningen i plusform för att skräddarsy. De mest smickrande plusstorlekens cocktailklänningar har en inklädd midja och en framsida som skymmer i magen utan att hålla fast vid den.

4.

Välj mörkare färger och klänningar som Alla är en färg eftersom de bantar. Håll dig borta från höga färger och stora utskrifter, som båda kan göra att du ser större ut. Samma sak gäller många glittrande spanglar och paljetter som kommer att uppmärksamma buk eller höftböjningar.

5.

Välj en klänning som är rätt längd. Plus storlek klänningar ser mest smickrande när de är knälängd eller te längd. Te längd är några inches över anklarna. Båda dessa längder accentuerar den minsta delen av benen och knäna. Håll dig borta från allt som ligger över knäet.

Överväg att hyra en cocktailklänning om du har problem med att hitta en att köpa eller alternativen är för höga för din plånbok. Formella slitagebutiker hyra ofta dyra klänningar för mycket mindre än att köpa man skulle kosta, så du kan i princip få mer klänning för dina pengar.

Det kan vara svårt att hitta en plus storlek cocktail klänning som är smickrande och gjorda ordentligt för hela figuren. Klänningen ska skräddarsys och vara rätt längd för att smickra figuren i stället för att täcka upp den; Att försöka täcka upp din kropp tenderar bara att få det att se större ut.