Hur man raderar hår utan kemikalier

 

1.

Spraya håret med mjölk. Ungefär en halvtimme före shampooing av hår, häll en tredjedel till en halv kopp vanlig mjölk i en sprayflaska. Spraya håret med hela mängden om inte ditt hår blir mycket mättat och kan inte ta längre ... sluta vid den tiden. Mjölk var en av våra favorit hårrätningstips tillbaka när vi ville ha silkeslösa raka lås som Cher.

p> 2.

Låt det vara på ungefär en halvtimme. Du kan täcka ditt hår med en plastlock om du behöver, men om möjligt, ha en gammal T-shirt som du kan tvätta efteråt, och Lämna bara håret ut i det öppna. Till skillnad från många tips och tekniker för hårriktning, kommer mjölken att rätta håret, men det är också en bra balsam.

3.

Shampoo och skick som vanligt. din hårkorkrullare har varit på håret i ungefär en halvtimme, bara tvätta och konditionera ditt hår som du brukar göra. Låt det antingen lufttorka eller torka. Vi använde inte blåsörare då mycket, men när vi forskat på andra Hair straightening tips för idag, sa de blåstorkning tar inte bort hårrätningseffekten av mjölken. Du kan stanna här, eller gå vidare till steg fyra.

4.

Strykjärn med klädjärn. Detta steg tar en partner. Efter att ha applicerat mjölkbehandlingen, shampooing och konditionering ditt hår, se till att håret är helt torrt. Stryk aldrig vått eller fuktigt hår - du kan förstöra det snabbt på det sättet. Järns värme på ditt torra hår är också lite stressigt, men inte så illa som på våthår, och mjölkförbehandlingen kan kompensera lite skada. Ställ upp strykbräda och stryk på låg värme - nej ånga. Neal bredvid strykbrädet, så att toppen av ditt huvud är jämnt med strykbrädet. Ta din partner ut en del av håret på brädet, borsta det mycket smidigt och se till att det inte finns några fläckar. håret igen i ett smidigt svep medan du följer penselslaget med järnet. En gång över borde ge ditt hår en otrolig rakhet. Du kanske vill att hon först ska testa en liten bit hår för att se till att järnet verkligen är tillräckligt lågt för att inte singe Fortsätt tills alla delar av håret har strykats. De två sista hårstrålningstipsen för denna metod är att aldrig hålla järnet rörlöst på håret - håll järnet rörligt och se till att järnet först appliceras på håret. Det sänks gradvis på håret så det stryker inte en cr Lätt in i håret överst där strykningen börjar.

Tips och varningar

  • Här är hårrätningstips om du vill använda mjölkmetoden varje gång du shampoo, men du dricker inte regelbunden mjölk eller vill inte bry dig till kylskåpet varje gång du shampoo: Håll torr mjölk i ditt badrum och följ blandningsriktningarna på lådan. Se till att blandningen har tid att lösa sig från den skumhet som uppstår när du först blandar den.
  • Endast vuxna borde använda strykningsmetoden och ingen ska prova om strykjärn eller strykprocessen är okänd (som tonåringar , vi hade alltid våra mammor gör det för oss). Använd det sällan för speciella tillfällen för att hålla dig från skadligt hår.
  • Tillbaka på 60-talet upptäckte tonåringar och unga kvinnor hemtrådsprodukter som fungerade ganska bra innan dagens hårrätningsprodukter var tillgängliga. Den här artikeln visar hur man kombinerar två hårrätningstips för att skapa extremt slät, mycket rak och slät håret. Den första delen av metoden är mycket bra för ditt hår, och du kan till och med sluta vid det tillfället före det sista steget som kräver värme. Det borde ändå vara ditt nästa schampo.