Hur man rengör handgjorda guldsmycken

 

1.

För att rengöra handgjorda guldsmycken, köp ett mycket mildt diskmedel från din lokala mataffär.

2.

Fyll en skål med 1 kopp varmt vatten och tillsätt flera droppar mild diskmedel. Blanda bra tills du har en tvållösning.

3.

Placera ditt guld smyckesobjekt i lösningen och lämna det i flera minuter.

4. < / p>

Med en tandborste masserar du mycket lätta smyckenstycket. Använd en äldre tandborste eftersom borsten på en nyare tandborste är för styva för detta ändamål.

5.

Ta bort smyckenstycket från tvållösningen.

6.

Skölj det noggrant i rent, varmt vatten.

7.

Polska försiktigt med en mjuk, 100\% bomullspolare. Se till att duken är ren och fri från skräp innan du använder den.

8.

Din handgjorda guldsmycken ska vara helt torra innan du lagrar den. Den kan lagras i sin ursprungliga låda eller i en mjuk trasa väska där den inte kommer i kontakt med andra smycken. Den kan repas om den gnider mot andra smycken.

9.

Tips och varningar

  • Tvätta händerna bara innan du sätter på handgjorda guldsmycken kan förhindra att det utsätts för kroppsoljor som kan tråkiga ytan.
  • Kom ihåg att ta bort dina guldsmycken om du kommer att bli utsatt för fukt, särskilt det hårda klor som finns i simbassängerna vilket irreversibelt kan skada din smyckes reflekterande glöd.
  • Det är något så speciellt att köpa en vacker del av handgjorda guldsmycken. Guld är en klassiker som ser elegant ut med nästan allt du har på dig. Även om guldsmycken kan vara dyrt, om det passar bra, borde det vara en livstid. 'T mörkret, du behöver inte oroa dig för behovet av att ta bort borttagning som gör rengöringen lättare. Här är hur man rengör handgjorda guldsmycken.