Hur man ser ut tunnare

 

1.

Göm aldrig dig i baggiga kläder. Baggier kläder tenderar att få en person att se större ut än de verkligen är. Hitta en fin formmonterad outfit och visa upp den figur du verkligen har!

2.

Använd vertikala ränder och t-shirts som sträcker sig nedåt. De kommer att göra din buk se längre och mer glädjande för ögat!

3.

Använd låga passande jeans. Jeans som fäster under din navel kan också ge intrycket att buken är längre och slankare.

4.

Bär ditt hår upp! Att hålla ditt hår upp kommer att dra ögonen mot nacken, som kommer att se längre ut.

5.

Använd mörkare färger. Ofta ibland svart kan dölja eventuella fula bukböjningar som man kan ha. Svart är mycket bantning, särskilt i fotografier.

6.

Visa upp dina bästa funktioner. Var säker på vad du är stolt över. Rita mer uppmärksamhet åt dem. Om du till exempel har fina ben, var inte rädd för att visa dem i kortare kjolar eller shorts.

7. Om du har mönster på din klädsel, bära mindre mönster Större mönster uppmärksammar vikt.

8.

Håll bra hållning. Det kan få dig att se längre och smalare.

9.

Var säker på dig själv. Kanske är den mest slankande aspekten av att se tunnare känslan tunnare. Tänk på den skönhet du äger och andra måste märka det långt ifrån!

Tips och Varningar

  • Försök med alla slags kläder. Bestäm vad som fungerar för dig.
  • Olycklig med hur du ser offentligt ut? Olycklig med dina fotografier? Ibland känner vi att våra kroppar har för många problemområden. Vi arbetar hårt för att befria oss från dessa områden, men ibland är det inte tillräckligt med tid. Oroa dig inte. Det finns sätt att smala ditt utseende och här är det!