Hur man skapar en skönhets presentkorg

 

1.

Ta reda på vem du behöver för att anpassa korgen för; Är det din mamma, syster, kusin, mormor? Stämmer de strikt som organiska föremål? Är de allergiska mot vissa produkter eller är det en favorit doft de älskar att ha på sig? Mest troligt kommer du att känna till deras gilla eller ogillar, när det gäller skönhetsprodukter.

2.

Köp en tom presentkorg på konst- och hantverksbutiker. Vanligtvis säljer butiker som Michaels eller Hobby Lobby säljer korgar. Å andra sidan, köp korg online på Amazon eller till och med på en dollarbutik i ditt område.

3.

Personifiera korg med din egen personliga touch. Lägg till saker som kroppsskrubb, handsålar, fuktgivande lotioner, liten parfym, smink, fotkräm och handtvättmedel, allt som kommer att tänka på.

4.

Var kreativ. Det är inte nödvändigt att fylla korgen med bara skönhetsprodukter, lägga ett hår eller modetidning i korgen, deras favorithårschampo, smycken, nagellack, en liten bok eller några söta, bekväma strumpor i dem.

Tips och varningar

  • Bad u0026 amp; Body Works har utmärkta produkter att sätta i din presentkorg. Även dollarbutiker som Family Dollar, Dollar Tree eller Thrift Store har rimligt pris på skönhetsprodukter.
  • Presentkorgar är en enkel gåva för att ge någon till semestern eller ett speciellt tillfälle. Även om många butiker säljer dem, är inget bättre än att göra ditt eget som kommer från hjärtat. Börja skapa din egen skönhetskorg för din kvinnliga släkting, vän, medarbetare eller vem som helst!