Hur man snör en korsett

 

1.

Först och främst måste du se till att din hud är skyddad av korsettförband innan du bär din korsett.
När du har skyddet, få din korsett. Öppna snören från ryggen maximalt, utan att lossa den nedre knuten.

2.

Sätt korsetten öppen runt din kropp och fäll in de främre spärrhaken. För att underlätta det kan du luta bussen (lås) lite på höger sida och placera den över vingen. Ingreppa först de centrala spärrhaken och följ sedan till ändarna.
Vänd ryggen till spegeln. Om du har på sig en bakskyddspanel, placera den ordentligt och dra den över ryggen innan du justerar korsetten.

3.

Det kommer att finnas två länkar i mitten av Snörorna. Dra ihop länkarna med tummen. Det är inte nödvändigt att göra mycket arbete. Ta blöjan från länkens nedre sida och dra upp den.
Lägg tråden runt händerna för att få bättre grepp och fortsätt dra tills den justerar sig till korsets nedre del. Var noga med att inte dra åt det för mycket, eller du kan hålla din blodflöde.
Nu gör du det andra sättet. Hitta den övre delen av länken och dra ner den. Fortsätt dra tills du justerar korsetten på bröstkorgen, utan överskott.

Ett korsett för hårt i bröstkorget kan ge ett stort obehag, markera huden mer än en bh och gör andan svårt.

Fokusera nu på knuten i midjan. Huvudjusteringen är gjord efter att ha knutit den första knuten och dra starkt spetsen till sidorna. Denna knut är hemligheten för en perfekt justering av korsetten. Med knuten redan knuten, dra spetsen ner.
Dra åt en gång till att dra åt sidorna, och dra sedan snören uppåt. Justera en gång, nu från midjan, dra tillbaka till sidorna.
Slip knuten. Snören kan döljas under korsetten.

Lacing din är en mycket enkel uppgift. Hela processen måste göras framför en spegel så att du kan se om justeringen har gjorts på rätt sätt och i rätt ställe.