Hur man tvättar dina hårborstar

 

1.

Ta bort håret. Innan du verkligen tvättar dina hårborstar, vill du ta bort allt håret för hand eller genom att kamma ut det.

2.

Blanda lösningen för att rengöra hårda och billiga hårborstar Blanda en fjärde kopp blekmedel med en gallon varmvatten och suga hårborstar i ett par timmar. Skölj och fortsätt till steg tre. Om du har naturlig borst eller andra dyra specialborstar, hoppa över det här steget och fortsätt till steg tre.

3. Blanda tvållösningen för att rengöra alla hårborstar. Fyll en hink med varmt vatten och ett skott av mild tvål, t.ex. babyshampo eller mild handtvätt, om en tesked eller såp av tvålen. Byt dina borstar i det varma tvålvattnet - antingen dina dyra specialpenslar eller dina borstar har du bara sköljt från bleklösningen.

p> Skölj och torka. Kör hårborstarna genom varmt rinnande vatten för att skölja. Sätt på en handduk för att lufttorka.

Tips och varningar

  • Följ säkerhetsanvisningarna på flaskan när du använder blekmedel och undvik det med känsliga och dyra eller speciella hårborstar, eftersom det kan orsaka skador.
  • Hårborstar, som kläder, tofflor och jämn väskor, måste i slutändan rengöras. Denna artikel visar ett vanligt sätt att rengöra hårborstar för att få dem fritt från bakterier, dander och andra oönskade partiklar.