Information om Scarlight MD för Dark Spots on Skin

 

Definition

Scarguard Scarlight MD är en gel som kan hjälpa till att lätta upp missfärgningar av huden som ärr, leverfläckar, åldersfläckar, fräknar och ögonblickscirklar. Det används av plastikkirurger och dermatologer men är tillgänglig över disken.

Använda Scarlight MD

Användare gnuggar bara serumet på den mörka fläcken i huden. Produkten gnuggar på klart. Det absorberas sedan snabbt av huden och torkar utan att lämna några rester.

Hur det fungerar

Mörka ärr bildas ofta efter olyckor eftersom melaninproducerande celler som kallas melanocyter (eller pigmentceller) blir överaktiva. Scarlight MD använder hydrokinon, till exempel för att minska det synliga melaninet i huden. Genom att minska det synliga melaninet bidrar denna produkt till att lätta utseendet på ärr.

Hur ofta används det

Patienter använder ofta Scarlight MD två gånger om dagen i en till tre månader. Patienterna bör börja se resultat i fyra till sex veckor.

Inköp Scarlight MD

Scarlight MD finns i apotek, som CVS eller Wal-Greens, och livsmedelsbutiker. Produkten kan också beställas online på Scarguards hemsida. Människor får ofta ärr, fräknar och fläckar men inte alla vill ha dem. Lyckligtvis för de som vill minska utseendet på ärr eller fräknar, kan Scarguard Scarlight MD hjälpa till att lätta de mörka fläckarna på huden.