Om DermaWand Facial Exerciser

 

Funktion

Enligt marknadsförare av DermaWand sänder produkten ut lågnivå elektronisk ström, masserar huden för att förbättra cirkulationen, vilket ger mer syre och näringsämnen till ytan. Det har också en termisk effekt som stramar och tonar huden, utjämnar bort fina linjer. Tillverkarna av DermaWand anger att det också förbättrar saggy hud, puffy ögon, förstorade porer och ojämn hudstruktur. Det kan även hjälpa till att klumpa upp läppar och minska vertikala linjer runt läpparna.

Funktioner

Dessutom levererar DermaWand berikat syre eller ozon för att rengöra, rena och föryngra huden. Vissa användare uttrycker oro över säkerheten vid användning av ozon, men hudvårdspersonal använder samma teknik i stora kommersiella maskiner. Ozon produceras av en högfrekvent ström som går genom argon eller neongas i stavens spets.

Överväganden

DermaWand-tillverkarna erbjuder en 30-dagars gratis provning som kunden betalar för fram och sedan kan DermaWand tillsammans med en 2-oz.face behandling, 2-oz hydra-infusionsbehandling och en 4-oz hydratiserande huddimma. Alla dessa produkter måste användas för DermaWand till fungerar korrekt.

Varning

Internetrecensioner på DermaWand blandas, vissa människor uttrycker stor tillfredsställelse medan andra säger att det inte producerar de annonserade resultaten. Beautyblogtalk visar att nästan 58 procent av användarna är missnöjda med produkten och En del säger att det orsakar hudirritation och rodnad. Många kunder säger att DermaWand bara slutar fungera inom kort.

Expert Insight

Internationella handelskommissionen bedömde en butik på TV-reklam för DermaWand som vilseledande eftersom flera påståenden w är inte underbyggt. Krav inkluderade att alla som använder DermaWand kommer att få de annonserade resultaten, att kunderna kunde se upp till 10 år yngre efter att ha använt produkten under mindre än tre veckor och att effekterna var jämförbara med plastikkirurgi. Shop on TV gav en undersökning av 26 kvinnor, och ITC Medical Advisory Panel konstaterade att bevis inte stödde reklamens dramatiska påstående. Det fanns inga bevis för att DermaWand ökar blodflödet eller producerar ozon. DermaWand marknadsförs som en kondenserad version av en teknik som används av kommersiella hudvårdspersonal. Det är inte så mycket en ansiktsutövare som en ansiktsföryngringsteknik. DermaWand stimulerar huden genom att skicka ut högfrekventa pulser av 114.000 cykler per sekund, som är som många små fingrar som masserar huden.