Prevage Side Effects

 

Överväganden

Innan du funderar på att använda Prevage anti-wrinkle Cream i ditt ansikte, överväga några av de sällsynta men möjliga biverkningarna som du kan uppleva. Dessa negativa biverkningar innefattar bränning, klåda, irritation, rodnad och svullnad (från mild till måttlig).

Förebyggande / lösning

Om du tillämpar Prevage och upplever någon av de ovan nämnda reaktionerna, finns det några saker du kan göra för att bekämpa problemet. För det första bör du omedelbart tvätta alla rester av grädden från ansiktet. Då bör du sluta använda Prevage helt och kontakta din hudläkare om ytterligare irritation kvarstår.

Varning

Om du har mörkare hud finns det en annan möjlig bieffekt som kan uppstå genom att använda Prevage. På brunbrun och brunare hudtoner kan Prevage orsaka irritation som kan leda till missfärgning av huden. Om du har mörkare hud, ska du testa Prevage på ett litet område av din hud (helst inte i ansiktet) före ansiktsbehandling.

Potentiellt

Personer som använder vissa produkter eller genomgår vissa behandlingar har också potential att vara mer benägna till Prevage-inducerade biverkningar. Om du använder produkter som innehåller stora mängder av hydrokinon eller vitamin A-produkter som Retinol, Retin-A eller Tretinoin-grädde, kontakta din läkare innan du använder Prevage. Om du genomgår omfattande hudbehandlingar som laserresurfacing, kemiska peeling eller dermabrasion, bör du noga vänta tills din procedur är helt klar innan du börjar med Prevage.

Teorier / Spekulationer

Om du har en genomsnittlig hudkänslighet , börja med att använda Prevage en gång om dagen. Efter det att du inte märker några negativa hudreaktioner (som rodnad, svullnad, missfärgning, klåda, brännande känslor etc.) kan du börja använda Prevage två gånger om dagen (morgon och natt, helst). Prevage är en mycket populär anti-wrinkle cream från Elizabeth Ardens makeup-produktlinje. Skönhetsexperter och användare alla svär vid denna skrynkliga kräm, en del märker till och med det som en 'mirakelprodukt' för att hålla piskiga linjer och rynkor i bukt och förlänga ungdomen. Men som med någon kosmetisk produkt finns det alltid några potentiella biverkningar som härrör från regelbunden applicering.