Så här applicerar du Löspulver Mineral Makeup

 

1.

Välj rätt mineralpulver och mineralbaserad grund för din hudton. Testa färgen på ansiktet, inte på händer, armar eller bröst, eftersom ditt ansikte är en annan färg än dessa delar av kroppen.

2.

Slå på alla ljuskällor du har runt din spegel, eller ta in en sminklampa så att du får rätt belysning. Tappa på din smink i ett svagt upplyst rum.

3.

Tvätta ditt ansikte som du normalt skulle med din rengöring och klappa torr.

4.

Lätt applicera fuktkräm. Ge din hud tid att absorbera fuktkräm helt och hållet innan du applicerar smink eller kosmetiken kommer inte att gå smidigt.

5.

Täck akne eller andra fläckar med en concealer. Torka inte med den, eftersom du kommer att lägga på grundläggningen och pulveret över den.

6.

Krama lite av den mineralbaserade grunden på din hand eller en oskadad ytan som locket på en burk. Sminken är formulerad för att användas sparsamt, så du behöver inte mycket.

7.

Doppa en sminkborste av god kvalitet, som en kabuki borste, in i fundamentet, och lätt borsta grunden på ditt ansikte i en virvlande rörelse. En borste är bättre att använda än ditt finger, eftersom det applicerar sminken jämnt.

8.

Börja på pannan och borsta neråt när du applicerar på näsan och området ovanför läpp. Borsta sedan under ögonen, över kinderna och hakan, käken och nacken. Doppa lätt borsten i grunden efter behov.

9.

Se till att grunden är välblandad längs din käft och hårlinje så att du inte har en 'gräns' av en hudfärg bredvid en annan.

Ge vätskeblandningen några minuter för att torka för att förhindra att du lägger på för mycket.

11.

Tappa lite av det löst mineralpulveret i locket på burken eller på en ren yta. Du behöver inte mycket av pulveret för att täcka ditt ansikte tack vare dess intensiva sammansättning.

12.

Doppa en ny, högkvalitets sminkbörste i pulvret och vrid det lite för att slå av det överskott.

13.

Applicera mineralpulvret i ditt ansikte på samma sätt som du gjorde den mineralbaserade grunden i steg 8.

14.

Låt strömmen sätta i några minuter .

Kontrollera ditt ansikte, särskilt längs käken, hårlinjen och hakan för att avgöra om du behöver ansöka mer. Om sminken sitter ovanpå några fina linjer i ditt ansikte, borsta det lätt med huden.

Lös mineralpulver makeup har blivit allt raseri i kosmetikvärlden, och med god anledning. Sminken är bättre för din hud, och dess kristallina komposition gör att den reflekterar ljus, vilket ger dig en mer naturlig glöd. Kostnaden för ett mer avancerat märke av lös mineralpulver betraktas som en investering eftersom det inte behövs mycket för varje applikation, så det varar länge. Det finns ingen skillnad mellan att använda denna typ av smink och vanligt mattpulver, förutom att du inte är tunghänt med dina sminkborstar.