Så här applicerar du Make Up för att göra en näsa ser smalare ut

 

1.

Applicera grunden som matchar din hud i ditt ansikte som en basfärg.

2.

Följ basfundamentet med mörkare grunden genom att lätt placera en blygsam mängd längs varje sida av näsan. Undvik att placera den mörkare färgen på mitten av näsan.

3.

Blanda dessa nyanser väl för att eliminera några uppenbara linjer av avgränsning.

4. < / p>

Lägg en liten mängd av den ljusaste färgen vertikalt i mitten av näsan. Blanda försiktigt igen med en svamp för att mjuka linjerna mellan de kontrasterande mörkare områdena på varje sida av näsan.

5. Applicera genomskinligt pulver över hela ansiktet med särskild uppmärksamhet åt din näsa för att 'sätta' din smink och hjälpa den att hålla. Du kan sedan tillämpa annan smink som du önskar.

Tips och varningar

  • Använd en annan svamp eller borste för varje kontrasterande nyans av smink när du konturerar med kosmetika. Detta kommer att se till att de använda färgerna kommer att vara 'sanna' på din hud. Använd en separat applikator för slutlig sopning av genomskinligt pulver i steg 5.Praktisera dessa tekniker innan du går ut på allmänheten med konturerad smink för första gången.
  • Att inte blandas noggrant när konturerar ditt ansikte med smink kommer att resultera i ett uppenbart falskt utseende. Granska ansiktet noggrant och kritiskt under sminkprogrammet för att vara säker på att förändringarna är tydligt synliga men fortfarande subtila.
  • Professionell sminkapplikation ger dramatiska resultat genom att förlita sig på färg, skuggning och konturtricks för att bokstavligen omforma ansiktsegenskaper. När ett riktigt konturerat ansikte utsätts för ljus, kan det övergripande utseendet bli häpnadsväckande. Mörkare sminkfärger gör att ansiktsytorna blir mindre, medan ljusare, ljusare eller skimrande nyanser orsakar att områden förefaller mer uttalade eller framträdande. Det här är grunden för att skapa fullare utseende läppar, högre kindben, en smalare näsa eller 'lyfta' droopy ögonlock. Följande artikel erbjuder tips som hjälper dig att

    Du kan smala utseendet på en större eller mer framträdande näsa, precis som de professionella gör med tekniker som ger omedelbara förändringar i ditt utseende.