Så här köper du en Designer Briefcase

 

1.

Köp en designer portfölj som passar ditt syfte. Designerkorgar är ganska dyra, så du måste bestämma vad dina specifika behov är för din portfölj. Om portföljen är för att hjälpa dig att se mer professionell, så vill du inte att den ska spegla din personliga kärlek till lila och faux päls.

Ta reda på vad din portfölj kommer att behöva hålla. Beroende på ditt jobb och din livsstil kanske du vill ha en mapp som bär filmappar, en mobiltelefon eller Blackberry, en bärbar dator, visitkort, lunch eller byte av kläder.

3.

Bestäm hur många fack du vill. Du vill ha tillräckligt med fack eller fickor för att organisera allt du bär med fack som låter papper ligga och gör din Blackberry lättillgänglig.

4.

Tänk på resor. Om du ska flyga med ditt fall vill du ha en som passar snyggt under sätet framför dig. För internationella flygningar som följer stränga viktbegränsningar på bagage, vill du också ha en som inte blir för tung när full.

5.

Tänk på hur du vill bära den. Ett hjulväska kommer att lägga mindre belastning på din rygg och en axelrem - som kan lösas om du vill se mer formell - lämnar dina händer fritt när du går.

6.

Sett på det utseende du vill. Om ditt företag kräver en kostym och slips, en traditionell läderväska kan vara saken, en avslappnad sak som är närmare en brevväska kan fungera för ett mer avslappnat jobbatmosfär.

7.

Börja surfa. Om du inte kan hitta vad du vill ha i dina lokala butiker, finns det flera webbplatser som erbjuder en mängd olika snygga fall (se Resurser nedan).

När den en gång använts av advokater som ett enkelt sätt att bära juridiska korta är handväskan idag en användbar bärbarhet för människor i olika yrken. En exklusiv, designer portfölj kan också vara en status symbol, ett sätt att visa upp din sofistikering, stil och professionalism.