Så här stryker du Curly Hair Without Frizz

 

1.

Med ditt hår blöt, applicera en dime storlek mängd anti frizz serum genom hela ditt huvud och lätta handduk torka håret tills det är fuktigt. Kamma genom håret för att ta bort alla knutar, börja längst ner och arbeta dig igenom roten. Jag rekommenderar Hask Pure Shine Serum.

2.

När du är knuten fri, dela håret i 2 delar, starta längst ner på ett öra och sluta på den andra. Knappa upp den övre delen av ditt hår högt på huvudet med ett klipp. Bottenavsnittet är det första avsnittet som du blåser.

3.

Ta en stor rund borste och linda en hårsektion runt borsten under torkning. Torka varje bit hår i ca 5 sekunder innan du går vidare till nästa avsnitt. Upprepa denna process tills den nedre delen av håret är torr.

4.

Med torrt hår applicera en mycket liten mängd frizz serum igen och använd ett platt järn för att uppnå en frizz fri syn. Jag rekommenderar en CHI-platt järn för bästa resultat.

När du har plattat järn hela hela sektionen, ta bort ytterligare hår som har klippts upp och upprepa processen igen tills ditt huvud är helt torrt u0026 amp; platta strykas.

6. När du är färdig sprayar du en anti-frizz-spray på huvudet för att uppnå en mycket glänsande u0026 amp; frizzfri stil. Jag rekommenderar Hask's Clean Shine Spray.

7. Kör fingrarna genom håret och spray med hårspray för att behålla hållet hela dagen.

Krokigt hår är vackert, men ibland vill du ha en förändring! Professionella hårrengöringsprodukter kan skada håret, så ibland är det lättare att bara hålla sig till den bra ol-mode-hårtorken. Här är några steg för att komma till önskat utseende.