Så lägger man bågar till en garderob

 

1.

Lätt i bågar när du köper en enkel par snygga tikplattor utsmyckade med demurebågar. Eller gör ett storslagna uttalande genom att bära feststoppande metallisk stilettor dekorerad med en stor båge på hälen.

2.

Lägg till känsla i en diskret outfit genom att ha en flätad handväska dekorerad med en stor båge.

3.

Shop för en skarp, bomullskjorta som binder i halsen med en graciös båge. Du kan bära den här mångsidiga biten med jeans, leggings eller till och med silkeaftonbyxor, och det går aldrig i stil.

4.

Cinqu din midja med ett mjukt läderband bundet i en enkel båge.

5.

Gör bågar en del av din smycken garderob. En sterling silver båge gjord i ett härligt hängsmycke halsband kommer att ge din lilla svarta klänning ny lyx.

6. Ge dig själv den röda mattan ser på din nästa formella händelse. Handla för en kvällsklänning som är enkel framför, men avslöjar en stor satinbåge i ryggen.

Tips och varningar

  • Leta efter klipp- på bågar att mixa och matcha med dina skor.
  • Lämna gott om hängande rum i din garderob mellan klänningar som har bågar. Du vill inte krossa dina snygga kläder. Samma råd gäller även för skor med bågar, särskilt de där bågarna är mjuka satin.
  • Det var ingen tvekan att du bar stolt dem i ditt hår när du var en liten tjej, men nu gör bågar en modedesign för även de mest vuxna och sofistikerade kvinnorna. Från klänningar till skor till påsar, kan du lägga till enkelt lägga bågar till din garderob.