Tips om nagelväxt u0026 polska

 

Nail Growth Tips

Att växa dina egna naglar är enkelt. Först formar och lägger naglarna så frikanten är jämna och jämn. Tryck tillbaka dina naglar och rengör allt överskott av nagelplattan. Massage i nagelplastolja, använd sedan en nagelavfettare för att rengöra nagelplattan. Identifiera något problem du har med naglarna, som mjuka, peeling naglar, en av de vanligaste klagomålen. Du kan uppleva en torr spröd spik vid vissa tider på året, i torra klimat eller med ålder. Svåra resistenta naglar är resultatet av extrema nagelskador som nagelbettning. Välj en tydlig nagelstyrkare som adresserar ditt nagelproblem och applicera det som en basrock. Ta bort applikationen med en mild remover och använd på nytt sju till 10 dagar.

Perfekt polsk Made Easy

Den perfekta polska applikationen är lätt. Doppa din polska pensel i färgen och vrid penseln runt insidan av flaskan och lämna en droppe färg ovanpå borsten. Placera droppen nära nagelbandet och tryck färgen tillbaka mot nagelbandet; låt polska göra arbetet med att jämna ut sig själv. Dra det polska upp till den fria kanten. Följ nu samma teknik för höger sida och vänster sida. Du borde få en jämn första kappa på nageln i tre passager av penseln. När du har den första kappan på dig kan du fixa några blotta fläckar och släta några linjer med din andra kappa. Avsluta med en snabbtorkad överrock. Kom ihåg att täcka din fria kant.

Snabba påminnelser

Alla nagelstärkare gör naglar och naglar torka. Du kan ta itu med torrhetsproblemet med en bra cuticlebehandling eller olja. Detta kommer att närma huden runt din nagelband och förhindra eventuell kvarvarande torrhet orsakad av att använda förstärkaren. Applicera din klara nagelstärkare över din manikyr varannan dag för att återförsluta färgen och hjälp med polsk retention. Detta kommer att hålla din manikyr ser frisk ut mellan färgapplikationer. Ge dig själv minst 30 dagar för att se resultat. Du kan odla dina egna långa, starka och friska naglar genom att följa några enkla tips. Naturliga naglar växer alltid, ständigt rör sig. Alla produkter som du tillämpar på naglarna kommer naturligtvis också att gå. Detta är anledningen till nagellackflisor. Eftersom du har på dig egna naglar, ta ett ögonblick för att du ska få ut det mesta av din polska applikation.